Obnoviť stránku

EVGA SuperNOVA 850 G2

4,9 17 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

EVGA SuperNOVA 850 G2

EVGA Supernova 850 G2 je zdroj s 3. najvyšším možným ocenením účinnosti , nadštandardne veľkým ventilátorom na bohatý priechod vzduchu aj tichú prevádzku a s výkonom, ktorý utiahne väčšinu počítačových zostáv. Uplatní sa na napájanie pracovného počítača s celým radom diskov a periférií alebo pre multimediálnu zostavu, kde sa počíta aj s grafickou kartou strednej triedy. Ak teda hľadáte vysoko spoľahlivý zdroj s tichou prevádzkou a s nízkym energetickým odberom pri chode, potom je tento práve pre vás.
Zdroj bol navrhnutý v spolupráci s nadšencami modernej techniky tak, aby plnil ich predstavy o kontinuálnom napájaní s výnimočným výkonom, ohromujúcim účinnosťou a najmodernejšími funkciami. Predĺženou zárukou si je výrobca istý, pretože boli zvolené tie najlepšie japonské kondenzátory . Pre lepšie prúdenie vzduchu vo vnútri skrine má modulárnu kabeláž, vďaka čomu pripojíte len potrebné káble a zvyšok nebude zaberať miesto vo vnútri. Riadené otáčky ventilátora na základe teploty sa osvedčia pre tiché prostredie aj herný hurikán.

Parametre a špecifikácia

Výkon a formát

Výkon 850 W
Formát ATX

Výbava

Výbava a funkcie Odpojiteľné káble, Aktivny PFC, Tepelná regulácia otáčok, Sieťový vypínač

Účinnosť

Certifikácia 80 PLUS Gold

Konektory

Konektory ATX 24pin
Počet Serial ATA 15-pin 10×
Počet Molex HDD 4-pin
Počet Molex FDD 4-pin

Chladenie

Rozmery

Šírka 85 mm (8,5 cm)
Výška 150 mm (15 cm)
Hĺbka 180 mm (18 cm)
Hmotnosť 3,6 kg (3 600 g)
Kód:  EV206q9
Produktové číslo:  220-G2-0850-XR

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09