Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

EVGA 650 GQ Power Supply

5,0 52 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
92,90 €

EVGA 650 GQ Power Supply

Napájací zdroj s výkonom 650 W zo série GQ je určený do počítačových zostáv vyžadujúcich spoľahlivú a nepretržitú prevádzku. Životnosť EVGA 650 GQ je až 100 tisíc hodín a vysokú účinnosť dokazuje certifikáciou 80 Plus. Podporuje zapojenie viacerých grafických kariet a zabezpečí bezproblémový + DC-DC prevod.

Kľúčové vlastnosti

  • Technológia EVGA ECO zabezpečí bezhlučnú prevádzku pri strednej záťaži
  • Osadenie japonskými kondenzátormi
  • Životnosť až 100 tisíc hodín na dlhodobú prevádzku
  • Certifikácia 80+ Gold - dôkaz vysokej efektivity zdroja
  • Podpora zapojenia viacerých grafických kariet
  • Ventilátor s priemerom 135 mm s fluidným ložiskami

Bezhlučný pri strednej záťaži

Zdroj obsahuje režim EVGA ECO, vďaka ktorému zostane potichu pri malej až strednej záťaži. Kým to nie je nutné, 135 mm ventilátor sa nespustí - zabezpečí tým bezhlučnú prevádzku. V zdroji sú použité vysoko kvalitné japonské kondenzátory, ktoré ešte zvyšujú spoľahlivosť a výkon zdroja.

Modulárny dizajn

Zdroj využíva modulárnu kabeláž, takže pri inštalácii alebo z dôvodu lepšieho prúdenia vzduchu možno niektoré káble vybrať. Nechýba podpora technológie NVIDIA SLI a AMD CrossFire na zapojenie viacerých grafických kariet a získanie ešte väčšieho výkonu. Dizajn zdroje prispieva k takmer dokonalému + DC-DC prevodu, ktorý ďalej optimalizuje účinnosť redukciou prúdovej a impedančnej straty.

Účinnosť 80 Plus Gold

Zlatá séria spĺňa jeden z najvyšších štandardov účinnosti certifikačnej organizácie PlugLoadSolutions (80 PLUS). Certifikácia 80 Plus Gold znamená, že zdroj efektívne využíva energiu bez plytvania a neprodukuje nadmerné množstvo tepla. Pri bežnom zaťažení je jeho účinnosť 92 % a viac. Nechýbajú ochranné obvody proti skratu, prepätiu alebo preťaženiu.

 

Parametre a špecifikácia

Výkon a formát

Výkon 650 W
Formát ATX
Modulárnosť Semi

Výbava

Výbava a funkcie Odpojiteľné káble, Aktivny PFC, Tepelná regulácia otáčok, Sieťový vypínač

Účinnosť

Certifikácia 80 PLUS Gold

Konektory

Konektory ATX 24pin, CPU 8pin / 4+4pin, Floppy 4pin, Molex 4pin, PCI-E 8pin / 6+2pin, SATA 15pin
PCI Express 8pin/6+2pin 4ks
Počet Serial ATA 15-pin
Počet Molex HDD 4-pin
Počet Molex FDD 4-pin

Chladenie

Rozmery

Šírka 150 mm (15 cm)
Výška 85 mm (8,5 cm)
Hĺbka 165 mm (16,5 cm)
Kód:  EV300ba
Záruka: 36 mesiacov
Produktové číslo:  210-GQ-0650-V2
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01