Obnoviť stránku

Eurocase ECO + 90 ATX-700WA-14

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Eurocase ECO + 90 ATX-700WA-14

Ak zostavujete svoj počítač alebo potrebujete nahradiť aktuálny zdroj počítača, určite si premyslite, aký nástupca použijete. Nie je vhodné túto skutočnosť podceňovať a je dôležité zamerať sa na niekoľko parametrov. Počítač ATX Eurocase ECO + 90 poskytuje výkon 700 wattov, čo je dostatočná hodnota pre výkonné viacjadrové CPU alebo grafické karty vyššej kategórie. Typická energetická účinnosť je 92%. Je vybavený 140 mm ventilátorom, ktorého rýchlosť je riadená termoreguláciou. Samozrejmosťou je aj praktický vypínač. Konektory sú zastúpené v tradičnej zostave a chýbajú napríklad napájanie 6 × SATA alebo 4 × PCIe.

Kľúčové vlastnosti

  • 700 W
  • Formát ATX
  • Aktívne PFC
  • Účinnosť 92%
  • Vypínač
  • 140 mm ventilátor
  • Dodávané bez napájacieho kábla

Samozrejme existuje aktívna korekcia PFC a pletené, dostatočne dlhé káble na inštaláciu do skriniek všetkých veľkostí. Zdroj spĺňa všetky normy a požiadavky na elektrickú bezpečnosť alebo elektromagnetickú kompatibilitu (EMC). Okrem toho je v súlade so smernicou 2005/32 / EÚ, ktorá stanovuje, že spotreba energie v pohotovostnom režime nie je väčšia ako 0,5 W. Elektrické obvody chránia zdroj napájania pred preťažením alebo skratom výstupu.

Parametre a špecifikácia

Výkon a formát

Výkon 700 W
Formát ATX

Výbava

Výbava a funkcie Aktivny PFC, Tepelná regulácia otáčok, Sieťový vypínač

Účinnosť

Konektory

Konektory ATX 24pin
Počet Serial ATA 15-pin
Počet Molex HDD 4-pin
Počet Molex FDD 4-pin

Chladenie

Rozmery

Šírka 150 mm (15 cm)
Výška 85 mm (8,5 cm)
Hĺbka 170 mm (17 cm)
Kód:  UD930a1c
Produktové číslo:  ATX-700WA-14-90

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17