Obnoviť stránku

Eternico

Príslušenstvo a elektronika Eternico

Príslušenstvo a elektronika Eternico

Lifestylové príslušenstvo a elektronika Eternico ponúka výborný pomer ceny, hodnoty a kvality. Značka si dala za cieľ priniesť na trh nadčasové produkty, ktoré svojim fanúšikom budú robiť radosť. Sú mixom mnohých smerov a nápadov a oslovia každého. Eternico, to sú moderné remienky pre vaše smart hodinky a fitness náramky, ale aj elegantné, inteligentné a ergonomické príslušenstvo pre mobilné telefóny a počítače.

  • Kvalitné a dostupné Tvoríme iba produkty so skvelým pomerom ceny a kvality
  • Široký sortiment Príslušenstvo pre každého do kancelárie aj na doma
  • Zákazník na 1. mieste Ponúkame len produkty, ktoré sami používame
Remienky Eternico

Remienky k hodinkám a športtesterom Eternico

Hľadáte štýlový, ale zároveň pohodlný remienok k vašim hodinkám alebo športestreru? Eternico má pestrú ponuku farieb, materiálov, dizajnov i typov zapínania, pričom je úplne jedno, akú značku zariadenia vlastníte. Vyberie si naozaj každý, zvoliť si môžete rýdzo elegantný kovový remienok s milánskym ťahom či príjemnú kožu, pri športe ho zase vymeníte za silikónový alebo textilný. Oživte svoj outfit s príslušenstvom Eternico, či už nosíte hodinky Apple Watch, Xiaomi, Samsung alebo Huawei.

Príslušenstvo k PC Eternico na doma aj do kancelárie

Práca pri počítači sa vďaka príslušenstvu k PC Eternico stane komfortnou aj elegantnou záležitosťou so skvelým pomerom ceny a výkonu. V portfóliu značky nájdete drôtové a bezdrôtové myši, ale aj populárne vertikálne modely pre pravákov a ľavákov, ktoré pomáhajú predchádzať chorobám z povolania. Široký výber ponúkne aj klávesnica Eternico s nízkoprofilovými klávesmi či podsvietením. Hľadáte naozaj geniálne spojenie na doma aj do kancelárie? Set klávesnice a myši bude pre vás to pravé.

Klávesnica Eternico
'
Statívy Eternico

Príslušenstvo pre foto a video: statívy a fotosvetlá Eternico

Ste nadšencami fotografií a videí, ale zároveň hľadáte dostupné a kvalitné príslušenstvo pre svoju tvorbu? Objavte drobné doplnky k digitálnym fotoaparátom, kamerám aj mobilným telefónom Eternico, ktoré zahŕňajú všetko od selfie tyčí a stabilizátorov cez ministatívy až po biele aj RGB kruhové svetlá, a vytvorte si svoj ateliér podľa vlastných predstáv i požiadaviek.

Spresniť parametre
737 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01