Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Eternico 38mm / 40mm Canvas Band Světle fialový pre Apple Watch

3,5 4 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Eternico 38mm / 40mm Canvas Band Světle fialový pre Apple Watch

Štýlový textilný remienok

na vaše Apple Watch

Vymeňte svoj starý remienok na inteligentných hodinkách Apple Watch a oživte ich vzhľad. Zvoliť môžete napríklad Eternico Canvas Band v nádhernom fialovom vyhotovení, vďaka ktorému budú hodinky opäť žiariť novotou. 

Eternico Canvas Band

MATERIÁL

textil

DĹŽKA REMIENKA

130 – 190 mm

FARBA

fialová

Eternico Canvas Band

Kompatibilita zaistená
naprieč generáciami

Remienok Eternico Canvas Band môžete použiť v kombinácii s Apple Watch Series 2, Apple Watch Series 3 38 mm, Apple Watch Series 4 40 mm a Apple Watch Series 5 40 mm, Apple Watch Series 6 40 mm, Apple Watch SE 40 mm.

Typ zapojenia: 22 mm Apple koľajnice

Pohodlný materiál
na maximálny komfort

 Remienok je vyrobený z textilného materiálu, ktorý je na dotyk príjemný a nijako vás nebude obťažovať ani pri celodennom nosení. Navyše je priedušný a necháva pokožku voľne dýchať.

Eternico Canvas Band

Parametre a špecifikácia

Kód:  AETAW011
Produktové číslo:  AET-AWCNV50PP-38

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06