Obnoviť stránku

ETA Artista 4181 90000

2,8 10 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ETA Artista 4181 90000

Za výbornou kávou teraz už nebude treba chodiť až do kaviarne. Kávu si jednoducho pripravíte sami jednoducho vo vlastnom kávovare. Kvalitný pákový kávovar ETA Artista 4181 90000 s hodnotou príkonu 1620 W vám z čerstvo pomletých kávových zŕn v priebehu chvíľky vykúzli intenzívne aromatické presso aj latté či kapučíno. Kávovar používa tlak 20 bar, pomocou ktorého dochádza k extrakcii arómy kávy. Môžete si tak kedykoľvek dopriať vlastnú kávovú chvíľku s vynikajúcim nápojom ako od baristu. Ak obľubou pijete kávy s väčším obsahom mlieka, napríklad kapučíno alebo latté zavŕšené jemnou penou, bude sa vám hodiť vysokotlaková parná dýza, ktorá vie mlieko skvele našľahať. Vítaná možnosť výberu množstva kávy vám umožňuje pripraviť si nápoj naplňujúci vaše požiadavky. Tento kávovar má tiež k dispozícii zabudovaný mlynček kávy, ktorý ju pomelie podľa vášho želania. Mali by ste tiež myslieť na jeho rozmery 32 × 30 × 41,5 cm. Hmotnosť tohto modelu sa vyšplhala na 8,8 kg. Kapacita zásobníka zodpovedá hodnote 2,7 l, s touto veľkorysou kapacitou pákový kávovar ETA pripraví kávu aj pre niekoľko členov domácnosti. Na jeho zhotovenie výrobca zvolil materiál, ktorým je kov.

Pákový kávovar ETA Artista 4181 90000 Screen
Pákový kávovar ETA Artista 4181 90000 Vlastnosti/technológia

Kľúčové znaky pákového kávovaru ETA Artista 4181 90000

  • Praktický pákový kávovar ETA na prípravu neobyčajnej kávy
  • Parná dýza na úžasne nadýchanú penu
  • Interný mlynček na kávu
  • Integrovaný nahrievač šálok
  • Možnosť pripraviť dve kávy v tom istom čase
  • Pracuje s tlakom 20 bar
  • Kávovar pákový ETA je vybavený nádržkou na vodu s objemom 2,7 l
  • Vaša šálka by mala mať maximálnu výšku 9 cm
  • Jeho príkon sa vyšplhal na 1620 W

Pákový kávovar ETA Artista 4181 90000 s vyšperkovanými funkciami

Výrobca pákového kávovaru ETA myslel na každý detail, aby bol váš kávový rituál dokonalý. Manuálny kávovar je preto vylepšený integrovaným nahrievačom šálok, ktorý má za úlohu udržovať odložené šálky vždy teplé. Preto nehrozí, že by vaša čerstvo pripravená ranná káva kvôli studenej šálke vychladla. Skvelá je tiež možnosť prichystať dve kávy v rovnakom čase. S pákovým kávovarom ETA ľahko a rýchlo pripravíte latté aj kapučíno.

Pákový kávovar ETA Artista 4181 90000 Vlastnosti/technológia
Kód:  ETAKP644nad
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08