Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ESPRO Toroid kanvička 350 ml

5 4 hodnotení
28,90 €

ESPRO Toroid kanvička 350 ml

Antikorová kanvička na mlieko ESPRO Toroid je výborným pomocníkom na prípravu jemnej mliečnej mikropeny, ktorá je základom takmer všetkých mliečnych špecialít. Patentovaný tvar umožňuje perfektné prúdenie mlieka po stenách kanvičky a tiež silnejšie prúdenie pary z trysky, vďaka čomu sa mlieko ľahko prešľaháva do požadovanej mikropeny, ktorá je potrebná napríklad pre dokonalé cappuccino.

Kľúčové vlastnosti

  • Vyrobené z kvalitného lesklého antikoru
  • Stupnica na jednoduché odmeranie množstva mlieka
  • Zobáčik na bezproblémové nalievanie mlieka
  • Veľké uško na ľahkú manipuláciu
  • Patentovaný tvar na vytvorenie perfektnej mikropeny

Kvalitné spracovanie

Kanvička ESPRO Toroid je vyrobená z kvalitného antikoru a má na boku uvedenú stupnicu (bez hodnôt), ktorá vám umožní jednoducho odmerať potrebné množstvo mlieka. Prácu vám uľahčí aj zobáčik na ľahké nalievanie našľahaného mlieka. Veľké uško padne do každej ruky a zabraňuje popáleniu od povrchu samotnej nádoby.

Objem:
350 ml

 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Servírovanie mlieka

Vlastnosti

Objem 350 ml
Materiál Nehrdzavejúca oceľ
Počet stien Jednostenná
Výbava Ucho

Vzhľad

Farba Strieborná

Balenie

Počet kusov v balení 1 ks
Kód:  ESPR007
Záruka: 36 mesiacov
Produktové číslo:  2012
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04