Obnoviť stránku

Epson WorkForce DS-1660W

4,7 6 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
320,90 €

Epson WorkForce DS-1660W

Zvýšte efektivitu svojej kancelárie

Rýchly a všestranný bezdrôtový skener Epson WorkForce DS-1660W v sebe kombinuje plochý skener s vysokorýchlostným automatickým podávačom na 50 listov, ktorý zabezpečí pohodlné skenovanie väčšieho množstva dokumentov a s tým spojené zvýšenie produktivity. Vďaka malým rozmerom možno skener pohodlne umiestniť do kancelárie či na pracovný stôl bez toho, aby zaberal zbytočne veľa miesta.


Kľúčové vlastnosti skenera Epson WorkForce DS-1660W

  • Skener s najmenšími rozmermi v danej triede
  • Podpora širokej škály dokumentov
  • Inteligentné nastavenie farieb a obrazu
  • Režim pomalého podávania pre pokrčené alebo krehké predlohy
  • Jednostranné skenovanie až 3 m dokumentov
  • WiFi a WiFi Direct pre bezdrôtovú dostupnosť
  • USB 3.0 pre rýchle skenovanie vysokého rozlíšenia

Rýchle spracovanie dokumentov

WorkForce DS-1660W je jeden z najrýchlejších skenerov v danej triede. Rýchlosť skenovania dosahuje hodnoty 25 strán za minútu a v spojení s rýchlym rozhraním USB 3.0 zaisťuje svižný prenos a spracovanie dokumentov aj vo vysokým rozlíšením 300 DPI. K dispozícii je tiež funkcia rýchleho obojstranného skenovania. Pomocou voliteľného sieťového panelu môžete ľahko skenovať priamo do umiestnenia na serveri a do cloudových služieb.


Inteligentné funkcie

Skener umožňuje spracovanie širokej škály dokumentov vrátane kníh, viazaných dokumentov a krehkých predlôh. Digitalizáciu dokumentu je možné vylepšiť inteligentným nastavením farieb a obrazu, vrátane automatického orezania, korekcie krivého podania dokumentu, odstránenia prázdnej stránky či pozadia. Režim dlhého dokumentu umožňuje jednostranné naskenovanie predlohy dlhšej ako 3 metre.


Podpora bezdrôtových technológií

Vďaka podpore bezdrôtových technológií Wi-Fi a Wi-Fi Direct získate komfortné riešenie pre zdieľanie dokumentov naprieč celou vašou organizáciou. Funkciu skenera tak môžu využívať všetci zamestnanci, bez potreby kupovať každému užívateľovi vlastné zariadenie. Pomocou mobilnej aplikácie môžete všetko ovládať z vášho inteligentného telefónu. S technológiou NFC bude prepojenie s mobilným zariadením otázkou niekoľkých sekúnd.


Parametre a špecifikácia

Typ

Typ skenera Stolný, Plochý, Prieťahový, Dokumentový

Rozlíšenie skenera

Rozlíšenie skenera 600 x 600 DPI

Rýchlosť skenovania

Rýchlosť skenovania 25 str./min.

Pripojenie

Pripojenie USB 3.0, WiFi

Max. veľkosť dokumentu

Maximálna veľkosť dokumentu A4

Funkcie

Funkcie ADF, S podávačom
Obojstranné skenovanie Áno

Možnosť skenovania

Možnosť skenovania Textov

Rozmery

Šírka 45,1 cm
Hĺbka 31,5 cm
Výška 12 cm
Hmotnosť 3,9 kg
Kód:  QE053n19s
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  B11B244401
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14