Obnoviť stránku

Skenery

Skener je zariadenie slúžiace na prevod fyzickej predlohy, najčastejšie obsahu listiny, do digitálnej podoby na ďalšie využitie pomocou počítača. Dnes sú skenery súčasťou multifunkčných zariadení (tlačiareň, skener a kopírka v jednom), čo je najrozšírenejší variant. Možno ich však stále kúpiť aj ako samostatné príslušenstvo k počítaču. Podľa konštrukcie a účelu použitia rozlišujeme niekoľko typov skenerov.

Pokračovať
Spresniť parametre
67 položiek

Skenery

Skener (alebo tiež scanner) je zariadenie, ktoré používame na nasnímanie predlohy (papieru s textom alebo obrázkom, filmu alebo čiarového kódu) a jeho prevedenie do elektronickej podoby, aby sme ju následne mohli spracovať v počítači.

Pokračovať

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02