Obnoviť stránku

Enermax Revolution X't 530W Gold

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Enermax Revolution X't 530W Gold

Kvalitný ATX zdroj Enermax Revolution X't, ktorý spĺňa normy pre certifikáciu 80 Plus Gold, je špičkou medzi zdrojmi pre počítače, ktorých používateľ očakáva spoľahlivú a tichú prevádzku s čo najvyššou účinnosťou. Pomocou aktívneho PFC je čo najefektívnejšie využívané priebehu striedavého napätia a tak výrobca dosiahol účinnosti 92 % v širokom spektre zaťažení. 530 W je pripravených pre plný herný výkon, o čom svedčí aj fakt, že viac ako 97 % celkového výkonu možno dodávať len 12V vetvami. Zdroj je plne pripravený pre stabilný chod s najnovšími procesormi Intel Haswell a high-endovými grafickými kartami. Odpojiteľné ploché káble zbytočne neprekážajú, tým nekladú zbytočne odpor prúdiacemu vzduchu v skrini, ktorý sa tak dostane presne tam, kde je potreba.
Tichý chod s vysokým chladiacim účinkom zaisťuje 139mm ventilátor, ktorý vyniká dlhou životnosťou. Systém chladenia je opatrený inteligentnou logikou regulácie otáčok ventilátora, ktorý navyše funkcie HeatGuard necháva bežať ešte 30-60 sekúnd po vypnutí PC, takže sa po práci rýchlejšie ochladia. To sa pozitívne prejavuje v dlhšej životnosti. Avšak, zdroj je možné prevádzkovať aj v 24/7 systémoch pri teplote až 40 °C, takže ho môžete použiť napr. aj do domáceho servera. Výrobca sa zameral aj na ochranu nielen samotného zdroja, ale aj komponentov, ktoré napája, a tak je vybavený celým radom ochranných obvodov.
Doplňujúce informácie:
Ochranné obvody:
OVP (prepäťová), OTP (tepelná), OPP (prekročenie výkonu), SCP (proti skratu) a SIP (proti prúdovému rázu)

Max. prúdová zaťažitelnosť:

+3,3V - 20A

+5V - 20A

+12V - 43A

-12V - 0,8A

5Vsb - 3A

Parametre a špecifikácia

Výkon a formát

Výkon 530 W
Formát ATX

Výbava

Výbava a funkcie Odpojiteľné káble, Aktivny PFC, Tepelná regulácia otáčok, Sieťový vypínač

Účinnosť

Certifikácia 80 PLUS Gold

Konektory

Konektory ATX 24pin
Počet Serial ATA 15-pin
Počet Molex HDD 4-pin
Počet Molex FDD 4-pin

Chladenie

Rozmery

Šírka 150 mm (15 cm)
Výška 86 mm (8,6 cm)
Hĺbka 140 mm (14 cm)
Kód:  UD969u7b
Produktové číslo:  ERX530AWT

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17