Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Energy Sistem

Energy Sistem

Energy Sistem – technológia so srdcom

Španielska spoločnosť Energy Sistem sa už od svojho vzniku v roku 1995 zaoberá výrobou audio elektroniky a prenosných zariadení, ako sú slúchadlá, bezdrôtové reproduktory či prehrávače. Cieľom spoločnosti je ponúkať produkty, ktoré vyniknú medzi ostatnými. Či už dizajnom, ponúkaným príslušenstvom, alebo vysokou úrovňou zákazníckeho servisu. Spoločnosť Energy Sistem zároveň poskytuje predĺženú záruku svojich produktov na 3 roky.

Energy Sistem slúchadlá

Slúchadlá Energy Sistem očaria aj tých najprísnejších audiofilov

Energy Sistem ponúka slúchadlá v širokej škále modelov a farieb, ktoré sa hodia na každú príležitosť a uspokoja tak všetky vaše potreby. Vychutnávajte si hudbu úplne bezdrôtovo vďaka pripojeniu Bluetooth a technológii True Wireless. Okrem precízneho zvukového podania kladie Energy Sistem dôraz aj na maximálne pohodlie a ľahkosť, vďaka ktorým sa zaručene prispôsobia každému uchu. Buďte v obraze. Buďte iní. Buďte svojou hudbou. 

Oživte každý okamih s reproduktormi Energy Sistem 

Absolútna sloboda bezdrôtovej hudby. Vychutnajte si hudbu naplno vďaka širokému sortimentu bezdrôtových reproduktorov Energy Sistem s technológiou True Wireless. Reproduktorové veže naplnia váš domov špičkovým HiFi zvukom. Kompaktné prenosné modely zase ľahko spárujete so svojim smartfónom prostredníctvom modernej čipovej sady Bluetooth. Vďaka vysokej kapacite batérie vám reproduktory Energy Sistem poskytnú dlhé hodiny zábavy, či už si ich vezmete do mesta, k vode, alebo do hôr. 

Energy Sistem tower
Energy Sistem MP4

Prehrávače Energy Sistem alebo bez hudby ani krok

Všetko, čo potrebujete na počúvanie hudby mimo domova. Toto sú nové ľahké vreckové MP3/MP4 prehrávače od Energy Sistem, ktoré vás budú sprevádzať obľúbenou hudbou na každom kroku. Sú k dispozícii v niekoľkých rôznych farbách a úrovniach výbavy – niektoré modely dokonca ponúkajú aj bezdrôtové pripojenie Bluetooth alebo športové príslušenstvo. Vyberte si ten, ktorý najlepšie vyhovuje vášmu štýlu a vybavte sa na cesty tou najlepšou hudbou.

Udržateľný zvuk len s produktmi Energy Sistem ECO

Zoznámte sa s udržateľnou hudbou. Všetky produkty Energy Sistem z radu Eco Audio sú vyrobené z dreva, ktoré pochádza z trvalo udržateľných zdrojov a ďalších 100 % prírodných materiálov. Záväzkom spoločnosti voči životnému prostrediu je poskytnúť vám možnosť vychutnať si hudbu v harmónii s prírodou. Rovnako ako ostatné slúchadlá, aj Energy Sistem Eco zaisťujú luxusný, vyvážený a čistý hudobný zážitok.

Energy Sistem slúchadlá ECO
Energy Sistem slúchadlá herné

Získajte výhodu nad svojimi súpermi s Energy Sistem Gaming

Potrebujete posunúť svoje herné vybavenie na vyššiu úroveň? Vyberte si z hernej ponuky Energy Sistem, ktorá je vybavená všetkými funkciami, ktoré každý hráč potrebuje. Či už to bude headset s priestorovým zvukom a dunivými basmi, alebo výkonný soundbar s optickým pripojením, vždy nájdete ten správny nástroj, ktorý vás dostane na vrchol. Ste pripravení nechať sa vtiahnuť do hry?

Slúchadlá Energy Sistem LOL&ROLL – navrhnuté pre deti

Energy Sistem Lol&Roll je svet audio produktov vytvorených špeciálne pre všetkých mladých cool chlapcov a dievčatá. Či už budú deti osamote, alebo s kamarátmi, vždy si môžu užiť obľúbenú hudbu, filmy alebo iný online obsah. Spoločnosť Energy Sistem používa pri výrobe iba materiály vhodné pre deti a všetky slúchadlá majú funkciu obmedzenia maximálnej úrovne hluku, takže malé ušká budú vždy v bezpečí.

Energy Sistem slúchadlá detské

Energy Sistem – We are what we are

Spresniť parametre
48 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12