Obnoviť stránku

Energy Sistem Phone Pro HD

4,3 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Energy Sistem Phone Pro HD

Mobilný telefón Energy Sistem Phone Pro HD cieli medzi tie najlepšie vlajkové lode konkurencie. Telefón je vybavený tým najmodernejším hardvérom, počínajúc jemným IPS 5" HD displejom, ktorý vás ohromí dokonalým zobrazením farieb a špičkovými pozorovacími uhlami. Vždy perfektný vzhľad telefónu si udržíte vďaka veľmi pevnému ochrannému sklu Dragontrail. Vnútri telefónu tepe osemjadrový procesor ARM Cortex A7 s vysokým taktom 1,7 GHz, podporený 1 GB operačnej pamäte a najnovším grafickým čipom. Vďaka tejto kombinácii si užijete aj tie najnovšie hry, náročné aplikácie a problém nie je ani niekoľko programov spustených zároveň. Avšak bez poriadnej batérie by to netrvalo dlho, preto je osadená batéria s nadštandardnou kapacitou 2200 mAh.

Stvorený pre selfie fotografie

Vaše momentky si uchováte navždy vďaka kvalitnému 13 Mpx fotoaparátu s LED bleskom a autofocusom. Fotoaparát má prichystaný celý rad filtrov a funkcií na úpravu výsledných fotografií. Samozrejme zvládne natočiť aj video a to hneď v rozlíšení 1080p. Nadšenci iste ocenia funkciu robenia panoramatických fotografií a pre milovníkov tak obľúbených selfie je telefón osadený predným 5 Mpx snímačom so širokým uhlom záberu, aby sa vám do záberu vošlo čo najviac ľudí naraz. O spojenie so svetom sa postará 3G pripojenie, Wi-Fi alebo Bluetooth. Samozrejmosťou je možnosť použitia dvoch SIM kariet. Telefón využíva optimalizovaný operačný systém Android 4.4.

Parametre a špecifikácia

Konštrukcia a farba

Typ Dotykový displej

Displej

Uhlopriečka displeja 5 " (12,7 cm)
Typ displeja IPS
Jemnosť displeja 294 PPI

Fotoaparát

Rozlíšenie hlavného zadného fotoaparátu 13 Mpx
Rozlíšenie predného fotoaparátu 5 Mpx
Funkcie fotoaparátu Prisvetľovacia dióda

Nabíjanie a výdrž

Používateľsky vymeniteľná batéria Vstavaná batéria

Pamäť a výkon

Typ pamäťovej karty Micro SDHC
Maximálna veľkosť pamäťovej karty 64 GB
Značka procesora MediaTek
Počet jadier procesora 4 ×
Frekvencia procesora 1,7 GHz (1 700 MHz)

Komunikácia a sieť

Dátové služby HSPA (3.5G), UMTS/CDMA (3G)
Typ hlavnej SIM karty Micro SIM

Konektory a senzory

Konektory Jack (3,5 mm), USB micro

Software

Verzia operačného systému Android 4.4 KitKat
Kód:  GK454a6
Produktové číslo:  397259
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08