Obnoviť stránku

Energy Sistem Phone Pre Qi

4,4 15 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Energy Sistem Phone Pre Qi

Mobilný telefón Energy Sistem Phone Pro Qi útočí na technologicky najvyspelejšiu konkurenciu a jednou ranou ju svojou cenou zosadzuje z trónu. Telefón má ten najvycibrenejší hardvér, aký by ste v súčasnej dobe na trhu hľadali. Hneď pri prvom spustení vás uchváti jemnosť Full HD displeja a jeho farebné podanie vďaka použitej IPS technológii. Perfektný výhľad do sveta zábavy si udržíte vďaka ochrannému sklu Dragontrail, ktoré dobre odoláva poškriabaniu.

Osemjadrový procesor ARM Cortex A7 s mohutným výkonom, 2 GB operačnej pamäte a najnovšia grafika Mali 450 spoločne zvládnu bez problémov spustiť aj tie najnáročnejšie hry, nieto početné množstvo aplikácií a webových stránok naraz. Vďaka hardvérovým prostriedkom naozaj nie je problém premeniť telefón na prenosnú hernú konzolu a užívať si herné tituly mobilnej platformy s vymakanou grafikou. To všetko podporované batériou s nadštandardnou kapacitou 2300 mAh.

Prístup k internetovému obsahu budete mať cez WiFi pripojenie alebo všadeprítomné 3G siete mobilných operátorov. Všetok zaujímavý obsah uložíte do vnútornej 32 GB pamäte. Okrem väčšej pamäte má model Pro Qi rozhranie MHL a bezdrôtové indukčné dobíjanie Qi, kedy telefón stačí len položiť na kompatibilnú dobíjaciu základňu (nie je súčasťou). Technológia MHL zase poslúži na prenášanie obrazu na televíziu alebo projektor, pričom vám dobije batériu. Nechýba ani podpora NFC na rýchle párovanie s Bluetooth zariadeniami.

Správnemu šikovnému telefónu takéhoto razenia nesmie chýbať poriadny fotoaparát, ako vzadu, tak aj vpredu. Kvalitný 13 Mpx fotoaparát s dvojitým LED bleskom a autofokusom prekvapí množstvom nadštandardných funkcií. Zvládne natočiť video v rozlíšení 1080p, snímanie panoramatických záberov aj zaostrenie dotykom. Na videohovory či celosvetovo obľúbené selfie má prednú 5 Mpx kameru so širokým uhlom záberu, aby sa vám do záberu zmestilo aj viac ľudí naraz. Maximálnu výbavu potom dopĺňa možnosť použitia dvoch SIM kariet a funkcia USB OTG. Telefón využíva operačný systém Android 4.4.
 

Kód:  GK454a3
Produktové číslo:  399956

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16