Obnoviť stránku

Energy Sistem Music Box BZ6

4,3 16 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Energy Sistem Music Box BZ6

Prenosný systém reproduktorov kombinuje prehrávanie hudby z externých zariadení na príjem FM rádia. Prekvapí vás ohromujúcim zvukom a vysokokapacitnou batériou s výdržou viac ako 24 hodín. Výkonné reproduktory a subwoofer dodajú poriadny zvuk každej párty.

Bohaté basy a čistý zvuk je zaručený vďaka konfigurácii reproduktorov 2.1. Kompletný prehľad funkcií je zobrazovaný na podsvietenom displeji. Systém dokáže prehrávať MP3 alebo WAV súbory z USB diskov alebo pamäťových kariet s maximálnou kapacitou 32 GB. Nenechajte sa obmedzovať a využite bezdrôtové pripojenie cez technológiu bluetooth s dosahom signálu až 10 metrov. Reproduktor komunikuje so smartfónmi a tabletmi s operačným systémom iOS, Android, Windows Mobile, BlackBerry, atď. Nechýba ani podpora pripojenia cez 3,5 mm jack pre ostatné zariadenia (počítač, telefón, mp3 prehrávač).

Prenosný a kompaktný dizajn vám umožní vziať reproduktor kamkoľvek so sebou a užiť si vašu obľúbenú hudbu poriadne nahlas. K dispozícii je aj FM prijímač na počúvanie rádiového vysielania. Nalaďte si svoju obľúbenú stanicu a to až po dobu 27 hodín. Vysokokapacitná vstavaná lítiová batéria má dlhú výdrž a ľahko ju môžete nabiť cez USB port.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna, Modrá

Typ sústavy

Typ sústavy Aktívna

Pripojenie

Typ pripojenia 3,5 mm jack, SD, USB
Bezdrôtové pripojenie Bluetooth
USB 1 ×
Výstupy 3,5 mm Jack

Prenos zvuku

Verzia Bluetooth 4.0
Podporované kodeky A2DP, AVRCP

Charakteristika

Frekvencia do 20 000 Hz

Vlastnosti a funkcie

Funkcie S prehrávaním USB flash
Rádio FM

Batéria

Kapacita batérie 3 600 mAh
Maximálna výdrž batérie 18 h

Určenie

Určenie K mobilu
Kód:  GK458d8
Produktové číslo:  396948
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04