Obnoviť stránku

Energy Sistem Music Box Aquatic Bluetooth

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Energy Sistem Music Box Aquatic Bluetooth

Prenosný reproduktor Energy Sistem Music Box Aquatic kombinuje funkcie kompaktného reproduktora v perfektnom outdoor prevedení. Dizajnový reproduktor má zvukové vylepšenia pre čistejší zvuk a bohatšie basy. Integrovaná lítiová batéria sa dá ľahko nabiť pomocou USB nabíjačky a na jedno dobitie vydrží až 14 hodín reprodukcie. Vďaka karabíně ho môžete pripnúť na batoh alebo popruh.

Kľúčové vlastnosti

  • IP57 izolácie - vodotesný do 1 metra
  • Funkcia vylepšenia zvuku
  • Karabína
  • Nabíjacia lítiová batéria 1 200 mAh
  • Výdrž prehrávania až 14 hodín
  • Frekvenčný rozsah 80 Hz až 20 kHz

Mobilita a odolnosť

Výhodou je veľmi jednoduché a rýchle prepojenie s vaším smartfónom, či tabletom pomocou bluetooth 4.0. Vďaka tomu môžete reproduktor používať aj na vzdialenosť 10 m od vášho telefónu. Ďalej iste oceníte možnosť počúvať svoju obľúbenú hudbu bez obáv vo vani, v sprche, alebo dokonca aj pod vodou! Vďaka štandardu IP57 môžete Music Box Aquatic ponoriť až do hĺbky 1 meter po dobu 30 minút. Je teda dokonalým doplnkom kamkoľvek na túru, hory, do prírody, či na bazén.

Ide to aj bez Bluetooth

Skladby z mobilného telefónu a ďalších audio zariadení (MP3 prehrávače) môžete počúvať okrem bezdrôtového Bluetooth pripojenia aj cez 3,5mm vstup line-in, v balení k tomu tiež nájdete potrebný kábel. Užite si hudbu, kde vás práve napadne, výkonné 6W reproduktory budú dobre počuť aj v prostredí s vysokým šumom.

Doplňujúce informácie:


konektory:
3,5mm audio vstup
USB pre nabíjanie batérie
Rozmery:
173 × 53 × 67 mm
Hmotnosť:
323 g
Obsah balenia:
Energy Music Box
Nabíjateľná lítiová batéria
Audio kábel 3,5 mm
USB 2.0 kábel pre nabíjanie batérie
Karabína
Manuál

Parametre a špecifikácia

Základné parametre

Výkon 6 W
Kód:  GK446n
Produktové číslo:  421749
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04