Obnoviť stránku

Energy Sistem Headphones BT9 Surround

4,4 12 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Energy Sistem Headphones BT9 Surround

Firma Energy Group pôsobí na trhu už 20 rokov a snaží sa priniesť na trh moderné produkty a inovatívne technológie, ktoré sú dostupné širokému spektru zákazníkov. V súčasnosti vyrába a distribuuje pestré portfólio výrobkov, medzi ktoré patria prenosné prehrávače, tablety, ebook a počítačové príslušenstvo.

Medzi novinky patria kompaktné bezdrôtové slúchadlá s technológiou bluetooth a NFC. Sú zárukou špičkového pôžitku z počúvania a obklopia vaše uši rozsiahlou zvukovou scénou  s čistotou a presnosťou. Vďaka bezdrôtovej technológii možno naozaj ľahko a rýchlo synchronizovať zariadenie s tabletmi, smartfónmi alebo PC. Každučký detail skladby si užijete vďaka sústave troch reproduktorov a jedného subwoofera v každom slúchadle. Týmto sa ponoríte do 3D zvukového dobrodružstva a hi-fi zvukového zážitku ako nikdy predtým.

Maximálna kvalita a pohodlie

Tieto slúchadlá nevynikajú len svojim kvalitným zvukom, ale sú aj veľmi pohodlné. Majú vysoko kvalitné polstrovanie, ktoré obklopí vaše uši a absolútne je odizolujú od okolitého hluku. K ďalším hlavným výhodám patrí integrovaný prehrávač MP3 súborov, ktoré môžete prehrávať z MicroSD karty. Pre tú je pripravený slot podporujúci až 32 GB vašej obľúbenej hudby.

Slúchadlá sú napájané nabíjacím akumulátorom Li-Pol, ktorý  vydrží zásobovať energiou až 20 hodín na jedno nabitie. A čo keď dôjde šťava? Nevadí, ľahko pripojíte audio kábel k vášmu prehrávaču a idete ďalej.

Kľúčové vlastnosti

  • Pripojenie cez bluetooth alebo NFC
  • Kompatibilný so systémami iOS, Android a Playstation
  • Priestorový 3D zvuk
  • Ľahko skladateľná s púzdrom pre jednoduché prenášanie
  • Integrovaný MP3 prehrávač
  • Slot na pamäťovú kartu MicroSD až 32 GB
  • 4 reproduktory na jedno slúchadlo pre fantastický zvukový pôžitok

Vychutnajte si kvalitu

Dodávajú intenzívny audiozážitok s krištáľovo čistými tónmi a nevídane hlbokými basmi. Ich uhladený dizajn vytvára vizuálny dojem, ktorý je rovnako pozoruhodný ako ich zvuk. Zabudnite na tiché dlhé chvíle a užívajte si kvalitnej hudby s ešte kvalitnejšími slúchadlami.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna
Kód:  JV315k9
Produktové číslo:  394203
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11