Obnoviť stránku

Energy Sistem Headphones BT1 mint

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Energy Sistem Headphones BT1 mint

Slúchadlá BT1 zmenia spôsob, akým môžete počúvať hudbu z telefónu a zároveň byť na príjme pre hovory. Tieto veľké náušné slúchadlá majú 40 mm meniče, a tak vám aj v tejto cenovej kategórii zahrajú hudbu v širokom frekvenčnom spektre, aby ste si vychutnali každý takt. Pokojne tancujte, pretože bezdrôtové pripojenie Bluetooth vám dáva úplnú slobodu. Otvorená konštrukcia pomáha správnemu rozvoju tónov a uvítate ju, ak nechcete pri počúvaní hudby stratiť prehľad o dianí v okolí. Skvelá voľba pre každodenné počúvanie napríklad pri ceste do práce alebo do školy.

Kľúčové vlastnosti

  • Bezdrôtové slúchadlá s výnimočným zvukovým prejavom
  • Komfortné nosenie (čalúnenie mušlí, nastaviteľný oblúk, nízka hmotnosť)
  • Široké zvukové spektrum v rozsahu 40 Hz – 20 kHz zaručujú 40 mm ozvučnice
  • Handsfree pre vybavovanie hovorov
  • Tlačidlá na príjem hovoru, zmenu skladby a hlasitosti...
  • Batéria na 8 hodín počúvania (3 hodiny dobíjania cez USB)

Pohodlné a dômyselné

Pokojne počúvajte dlhé hodiny. Čalúnené náušníky, nastaviteľný hlavový most a nízka hmotnosť (110 g) sa zaslúžia o komfort poslucháčov. Aj napriek tomu môžete počúvať pokojne celý pracovný deň, lebo na jedno nabitie vydrží až 8 hodín zvukovej reprodukcie. Vďaka funkcii handsfree môžete vybavovať hovory s rodinou a priateľmi, bez toho aby ste museli siahnuť po telefóne. Slúchadlá sú tiež vybavené 3 tlačidlami, ktoré slúžia na zdvihnutie prichádzajúceho hovoru aj na zmenu skladieb.

 

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Modrá
Kód:  JV316k3
Produktové číslo:  424573
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19