Obnoviť stránku

EMOS EM-DIO2 LTE

3,8 19 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

EMOS EM-DIO2 LTE


Izbová aj vonkajšia anténa EM-DIO2

Digitálna anténa EMOS vás nadchne predovšetkým svojou univerzálnosťou. Má celkom 4 spôsoby uchytenia: na anténny držiak, balkónové zábradlie, stenu alebo stojan do interiéru. Hravo si poradí s príjmom pozemného televízneho vysielania DVB-T aj DVB-T2 (jediným vysielaným štandardom od roku 2021). A aby sa zbytočne nevysiľovali príjmom nežiaduceho mobilného signálu, LTE filter jej pred ním poslúži ako neprelomiteľný štít.

Na strechu

Úloha typicky strešnej antény jej nerobí žiadny problém. Je vyrobená z kvalitného ABS plastu, ktorý odolá vode, vetru aj UV žiareniu. Na stožiar ju v priebehu pár minút upevníte utiahnutím iba 4 skrutkovacích matíc. Ten najlepší možný TV signál vám zabezpečí jej horizontálna aj vertikálna polarizácia, prijímací uhol 180° a schopnosť zachytiť signál z viacerých vysielačov súčasne.

Na stenu alebo na balkón?

Nemusíte kvôli nej liezť za každú cenu na strechu. Rovnako bohatú ponuku televíznych programov vám poskytne aj v prípade, že ju pripevníte na fasádu alebo balkónové zábradlie. So set-top boxom alebo priamo s TV ju pohodlne prepojíte pomocou priloženého 10 m koaxiálneho kábla s hrúbkou len 3 mm. Vďaka tomu vás nečaká žiadne prevŕtavanie sa cez múr na balkón, tento tenký koaxiál bez problémov privriete do okna.

Dovnútra?

To najjednoduchšie a najelegantnejšie riešenie prichádza na koniec - vnútorná anténa. Súčasťou jej balenia je aj šikovný stojan, ktorý vám umožní premeniť ju na moderný doplnok vašej obývacej steny. S tou pravou televíziou si vďaka nej vychutnáte svoje obľúbené relácie vo Full HD kvalite.

EMOS BEN-DIO2 LTE DVB-T2 je napájaná pomocou USB adaptéra

Veľkou prednosťou televíznej antény EMOS BEN-DIO2 LTE DVB-T2 je jej napájanie pomocou USB adaptéra. Univerzálne napájanie umožňuje anténu používať aj v miestach bez sieťového napätia 230 V, teda napríklad v karavane, TIR alebo na dovolenke na lodi. Využijete ju tak všade tam, kde máte k dispozícii len USB pripojenie. Súčasťou balenia je napájací zdroj v podobe USB kábla a USB napájacieho zdroja. Na napájanie antény EMOS BEN-DIO2 LTE DVB-T2 tak môžete využiť USB port priamo v televízii alebo set-top boxu.

Televízna anténa EM-DIO2 mala jedinú Achillovu pätu, miesto prepojenia anténového a koaxiálneho kábla, ale aj tú sa nám podarilo ošetriť. Tento spoj sme vybavili odolnou gumenou čiapočkou, ktorá ho ochráni pred vodou aj ďalšími nástrahami počasia.
A nakoniec, neslúži len ako domáca anténa. Množstvo hodín zábavy vám zaistí aj na cestách, pretože ju ľahko pripevníte aj na príves, karavan alebo kamión.


Parametre a špecifikácia

Použitie a vlastnosti

Použitie Univerzálne

Výbava

Výbava LTE filter, zosilňovač
Vstupy a výstupy Koax vidlica
Napájanie USB

Príjem signálu

Príjem signálu DVB-T, DVB-T2

Pokročilé parametre

Zisk 20 dBi
Prijímací uhol 180 °

Rozmery

Výška 23 cm
Šírka 32,5 cm
Hĺbka 2 cm

Farba

Farba Čierna
Kód:  EMO001a
Produktové číslo:  2704020300
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14