Obnoviť stránku

Eloop

Eloop

Eloop – kvalita a spoľahlivosť za správnu cenu

Firma Eloop sa už viac ako 10 rokov zameriava na výrobu kvalitnej elektroniky. Za tento čas získali mnoho skúseností a môžu sa preto pýšiť širokým portfóliom produktov, ktoré zahŕňa power banky, nabíjačky, káble, reproduktory, a teraz už dokonca aj batohy na notebooky. Vďaka tímu expertov, ktorý konštantne inovuje a navrhuje nové riešenia, je spoločnosť Eloop jedným z čínskych pionierov a lídrov na trhu s prenosným príslušenstvom. Spokojní zákazníci si na produktoch pochvaľujú skvelý a v dnešnom modernom svete výnimočný pomer ceny a výkonu.

Eloop power banka

Power banky Eloop oslnia kapacitou aj odolnosťou

Power banky patria medzi popredné výrobky Eloop a vyznačujú sa predovšetkým veľkým výberom. Podľa potreby môžete zvoliť model s kapacitou 4 200 až 25 000 mAh. V každom prípade ale prekvapia power banky Eloop až 4 konektormi na súčasné nabíjanie a vysokým nabíjacím výkonom s podporou rýchleho nabíjania. Neradi sa zaoberáte káblami? Firma si pripravila aj modely s bezdrôtovým nabíjaním Qi, ktoré zaručia naozaj ľahké nabíjanie. Športovci a outdoor nadšenci si na Eloop power bankách určite zamilujú vysoko odolné vyhotovenie vhodné aj do terénu.

Reproduktory Eloop sú naplnené skvelými funkciami

Pre prenosné a kvalitné audio sa môžete spoľahnúť na reproduktory Eloop. Samozrejmosťou je precízne audio s hlbokými basmi, balansovanými stredmi a ostrými výškami. Reproduktory Eloop sú ale nabité aj mnohými technológiami a funkciami pre ešte lepšie počúvanie. Spárovaním s druhým reproduktorom môžete vytvoriť perfektný stereo efekt a zabudovaným mikrofónom je možné ovládať hlasových asistentov. Reproduktorom Eloop nechýba ani výdrž 6 hodín s bezdrôtovým nabíjaním, dosah 10 metrov a ochrana proti vode aj prachu podľa štandardu IP55.

Eloop reproduktor
Eloop nabíjačka

S nabíjačkami Eloop bude dobíjanie otázkou pár minút

Na bežné nabíjanie telefónov neváhajte zvoliť nabíjacie adaptéry Eloop. Tešiť sa môžete až na neskutočný výkon 65 W, ktorý s prehľadom zaistí vysoko rýchle nabíjanie a zvládne dobiť aj notebooky. Pre súčasné nabíjanie niekoľkých zariadení určite oceníte až 5 výstupov. Eloop myslí aj na pohodlné dobíjanie, a preto si pripravili bezdrôtové nabíjačky s 50 W, širokou kompatibilitou a dodatočnými výstupmi. Na cesty autom poslúži vysoko rýchla autonabíjačka s 45 W pre 2 zariadenia.

Spresniť parametre
61 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14