Obnoviť stránku

Elgato Stream Deck

5,0 37 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Elgato Stream Deck

Radi streamuje svoje herné videá na platformách ako je YouTube alebo Twitch? Stream Deck je zariadenie, ktoré naplno odštupľuje vášho kreatívneho génia a prinesie vášmu publiku ešte viac zábavy. K dispozícii je 15 LCD klávesov, ktorými možno spustiť až 210 akcií. Tým sa zbavíte nutnosti definovať a hlavne si pamätať klávesové skratky. Jediným stlačením budete môcť, okrem iného, ??prechádzať medzi scénami, spúšťať efekty či upravovať zvuk. Každý váš príkaz bude potvrdený vizuálnou spätnou väzbou. Predtým bola taká úroveň ovládania multimediálneho obsahu dostupná iba mainstreamovým médiám. Teraz ju máte na dosah aj vy.

Kľúčové vlastnosti

  • Zariadenie pre tvorbu herných videí
  • Určené pre Game Capture, OBS, Twitch, Twitter, TipeeeStream a ďalšie
  • Kompatibilný so zariadeniami PlayStation 4, Xbox a PC
  • 15 konfigurovateľných LCD klávesov, až 210 akcií
  • Pripojenie zabudovaným káblom USB 2.0 (1 050 mm)
  • Veľmi jednoduché nastavenie a ovládanie
  • Výrazne uľahčuje vkladanie GIFov, zvukových efektov a ďalších prvkov do obrazu

Nová éra videotvorby

Elgato Game Capture, OBS, Twitch, Twitter, TipeeeStream a ďalšie - Stream deck automaticky integruje vaše nástroje a sám detekuje scény, médiá a zvukové súbory. Tie potom ovládate jednoduchým stlačením klávesy. Nastavenie zariadenia Stream Deck je veľmi jednoduché. Jednoducho na klávesy pretiahnete jednotlivé akcie a je hotovo. Podobným spôsobom vytvoríte zložku - stačí kláves pretiahnuť na inú a pridržať. Pre lepšiu orientáciu si môžete tiež vytvoriť vlastné ikony. Dajte zbohom prechádzaniu miliónov okien spoliehania sa na automatické doplnky. Teraz môžete ako jedni z prvých vstúpiť do novej éry tvorby obsahu a zahrnúť svojich divákov nekonečnými zdrojmi inšpirácie.

Neobmedzené možnosti

Automatické upozornenia určite uľahčujú život. Ale medzi poďakovaním prispievateľom a vítaním nových fanúšikov je veľký priestor pre sebavyjadrenie. Pripojte Stream Deck a vylepšite obrazovku GIFmi, obrázkami, videami a zvukovými sekvenciami. Keď už sa do toho pustíte, obaľte svoj obsah štýlovou intro a outro grafikou. Vaše možnosti budú neobmedzené, tak sa pustite do experimentovania.

Doplňujúce informácie:
Hmotnosť: 190 g
Rozmery: 118 × 84 × 21 mm

 
Kód:  ELGHK2da
Produktové číslo:  10GAA9901
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18