Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Elektrické varné dosky

Elektrická varná doska je vhodným riešením do domácností bez prívodu plynu. Vyniká ľahkou údržbou a zaobstarať si ju môžete v sklokeramickej, indukčnej aj liatinovej podobe. Zaujíma vás, čím sa od seba jednotlivé elektrické varné dosky líšia? Aké funkcie ponúkajú a dajú sa zapojiť aj do klasickej zásuvky?

Pokračovať
Spresniť parametre
363 položiek

Elektrické varné dosky

Elektrická varná doska je dnes základom už skoro každej domácnosti, a preto ju vyrába väčšina značiek, ktoré cielia na domáce spotrebiče. Na výber máte z veľkého množstva typov, veľkostí aj dizajnov. Zaujíma vás, kde si lacno zaobstaráte elektrické varné dosky a aké značky zákazníci najviac obľubujú? 

Pokračovať

Už nepredávame

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04