Obnoviť stránku

Elektrické grily Tefal

Elektrický gril Tefal

Elektrické grily Tefal: Perfektné výsledky od krvavého po dobre prepečený

Elektrický gril Tefal sa hodí najmä do domáceho prostredia, na balkón či terasu, ale bez obáv si ho môžete zaobstarať aj na záhradu do altánku. V ponuke totiž nájdete ako kompaktné modely na úsporu miesta, tak aj XL veľkosti pre veľké rodiny. Ide o perfektného spoločníka na každodenné varenie, pretože ho (podľa zvoleného modelu) môžete využiť ako barbecue, vďaka zapekacej mise ako rúru alebo s príslušenstvom vytvoriť dokonalé vafle. Väčšina stolných a kontaktných grilov sa pýši vysokým výkonom, nepriľnavým povrchom a odnímateľnými časťami, ktoré je možné vložiť do umývačky. Špeciálna rada OptiGrill potom ponúka patentovanú technológiu, ktorá automaticky prispôsobí teplotu a čas pre perfektný výsledok. Je teda iba na vás, aký Tefal elektrický gril zvolíte. Istotou je, že každým variantom Tefal sa trafíte.

Stolný elektrický gril Tefal

Stolný elektrický gril Tefal dokáže pohostiť celú návštevu

Stolný elektrický gril Tefal je ideálnou voľbou do domáceho prostredia, alebo na terasy či balkóny. Hoci tak na prvý pohľad napríklad nevyzerá, dokáže pohostiť celú návštevu a pripraviť lahodné panini, mäso, ryby aj zeleninu. Gril sa dá totiž ľahko rozložiť, a zväčšiť tak plochu na grilovanie. Samozrejmosťou je možnosť nastavenia teploty, vysoký výkon, ľahké skladovanie aj rýchle čistenie.

Kontaktný gril Tefal zvládne grilovanie kedykoľvek a kdekoľvek

Kontaktný gril Tefal vám umožní grilovať za každého počasia. Základné modely sa pýšia vysokým výkonom, nepriľnavým povrchom a veľkou odkvapkávacou misou. Vyššie rady zase naviac vedia grilovať automaticky (podľa obsahu si nastavia teplotu aj čas grilovania), a to podľa niekoľkých špeciálnych programov. Môžete si zvoliť aj medzi rôznymi veľkosťami kontaktných grilov.

Kontaktný gril Tefal XL
Tefal elektrický gril Optigrill

Elektrický gril Tefal Optigrill z vás urobí Masterchefa

Elektrický gril Tefal Optigrill griluje doslova za vás. Disponuje funkciou „indikátor prepečenia“, ktorá prispôsobí čas grilovania veľkosti a hrúbke mäsa a priebežne vás o priebehu informuje zvukovým signálom. Samozrejmosťou je aj niekoľko automatických programov (burgre, steaky, morské plody, …), ale môžete si zvoliť aj manuálny režim.


Spresniť parametre
33 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12