Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

ELECTROLUX EIV644

4,0 11 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
501,90 €

ELECTROLUX EIV644

S indukčnou vstavanou varnou doskou Electrolux EIV644 ľahko pripravíte rodinný obed aj večeru so šiestimi chodmi pre všetkých známych a kamarátov. Stačí len nastaviť správnu teplotu a môžete sa bez okolkov pustiť do varenia na jednej zo štyroch varných zón, ktoré možno ľahko spojiť pomocou funkcie Bridge. Vďaka digitálnemu ukazovateľu budete vždy vedieť, ktorá zóna je práve v činnosti a získate dokonalý prehľad o varnom procese. S indukčnou doskou Electrolux získate efektívneho pomocníka, ktorý vám ušetrí nielen čas, ale aj energiu pri varení.

Kľúčové vlastnosti varnej dosky Electrolux EIV644

  • Indukčná technológie na rýchle varenie
  • Digitálne ovládanie DirectTouch
  • Funkcia spájania varných plôch Bridge
  • Ukazovateľ pre každú varnú zónu
  • Varná doska Electrolux je vybavená detským zámkom
  • Funkcia PowerBoost pre maximálny výkon

Dajte do toho maximum s varnou doskou Electrolux

Premyslené funkcie robia z varnej dosky Electrolux EIV644 ideálnu voľbu do každej kuchyne. Potrebujete získať maximálnu teplotu počas krátkej doby? Funkcia PowerBoost umožňuje zvýšenie energie na maximum behom okamihu a vy tak privediete pokrm k varu skôr, než sa nazdáte. Praktické a jednoduché ovládanie DirectTouch uľahčí nastavenie teploty a časovač vám dodá kontrolu nad každou fázou prípravy jedla. Varte ako profesionál s varnou doskou Electrolux.

Flexibilné varné zóny

Pri varnej doske Electrolux EIV644 si možno prispôsobiť varné zóny tak, aby zodpovedali vášmu riadu. Vďaka tomu nebudete počas varenia strácať výkon. S varnou doskou Electrolux EIV644 vás už nebude nič obmedzovať.

Nebojte sa kombinovať varné zóny

S technológiou MultiBrige si možno na varnej doske Electrolux EIV644 vytvoriť hneď niekoľko varných plôch, ktoré spolu budú zdieľať nastavenie teploty i času. Vďaka tomu môžete použiť najrôznejšie varné nádoby, ktoré vám umožnia vytvárať zbrusu nové pokrmy.

Praktická aj bezpečná varná doska

Integrovaná funkcia detského zámku ochráni vaše ratolesti a zamedzí ich manipulácii s varnou doskou počas vašej neprítomnosti. Indukčná technológia varnej dosky Electrolux zachováva okolie hrncov chladné, takže aj keď vám jedlo z hrnca utečie, nikdy sa na doske nepripáli. Jednoduchú a rýchlu údržbu tak oceníte po každom varení. Doska je vyrobená z čierneho skla a má rozmery 59 × 52 cm.

Varné zóny:
Ľavá predná: 2 300/3 200 W, 210 mm
Ľavá zadná: 2 300/3 200 W, 210 mm
Pravá predná: 2 300/3 200 W, 210 mm
Pravá zadná: 2 300/3 200 W, 210 mm

Parametre a špecifikácia

Typ varnej dosky

Typ varnej dosky Indukčná

Dizajn

Dizajn Klasický

Funkcie a vlastnosti varnej dosky

Počet platničiek 4
Funkcie a vlastnosti Booster, Časovač, Detská poistka, Dotykové ovládanie, Flexi zóna, Ukazovateľ zvyškového tepla

Rozmery varnej dosky

Výška 4,4 cm
Šírka 59 cm
Hĺbka 52 cm

Farba

Farba Čierna

Vyhotovenie varnej dosky

Hrany Skosená predná hrana
Rámik Bez rámika
Vzhľad Čierne sklo
Vyhotovenie Vstavaná
Povrch Sklo

Pripojenie varnej dosky

Pripojenie 230 V

Zapojenie a montáž

Zapojenie Elektrikár
Kód:  ELXVD017
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  7332543590421
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17