Obnoviť stránku

Electrolux EIT60443X

5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Electrolux EIT60443X

S indukčnou vstavanou varnou doskou Electrolux ľahko pripravíte rodinný obed aj večeru so šiestimi chodmi pre všetkých známych a kamarátov. Stačí len nastaviť správnu teplotu a môžete sa bez okolkov pustiť do varenia na jednej zo štyroch varných zón. Vďaka digitálnemu ukazovateľu budete vždy vedieť, ktorá zóna je práve v činnosti a získate dokonalý prehľad o varnom procese. S indukčnou doskou Electrolux získate efektívneho pomocníka, ktorý vám ušetrí nielen čas, ale aj energiu pri varení.

Kľúčové vlastnosti varnej dosky Electrolux EIT60443X

  • Indukčná technológia na rýchle varenie
  • Digitálne ovládanie DirectTouch
  • Ukazovateľ pre každú varnú zónu
  • Varná doska je vybavená detským zámkom
  • Funkcia PowerBoost pre maximálny výkon
  • Veľkosť dosky Electrolux je 57,6 × 51,6 cm

Dajte do toho maximum

Premyslené funkcie robia z varnej dosky Electrolux ideálnu voľbu do každej kuchyne. Potrebujete získať maximálnu teplotu počas krátkej doby? Funkcia PowerBoost umožňuje zvýšenie energie na maximum behom okamihu a vy tak privediete pokrm k varu skôr, než sa nazdáte. Praktické a jednoduché ovládanie DirectTouch uľahčí nastavenie teploty a časovač vám dodá kontrolu nad každou fázou prípravy jedla. Varte ako profesionál s varnou doskou Electrolux.

Prepojenie s odsávačom pár

Jedinečná technológia Hob2Hood ponúka prepojenie varnej dosky Electrolux EIT60443X s odsávačom pár a umožní ich bezdrôtovú komunikáciu, ktorá v prípade potreby automaticky zapne osvetlenie aj ventilátor. Pri varení upravuje výkon odsávania v závislosti od stupňa ohrevu alebo počtu používaných varných zón.

Ľahké udržiavanie čistoty na varnej doske

Varnú dosku Electrolux v čiernom vyhotovení môžete aj počas varenia udržovať v perfektnej čistote! Aj keď varíte pri vysokých teplotách, mimo varnej zóny je doska na dotyk chladná. Rozliate jedlo možno ihneď bez obáv zotrieť, pričom zamedzíte nežiaducemu pripáleniu pokrmov.

Praktická aj bezpečná varná doska

Integrovaná funkcia detského zámku ochráni vaše ratolesti a zamedzí ich manipulácii s doskou počas vašej neprítomnosti. Indukčná technológia varnej dosky Electrolux zachováva okolie hrncov chladné, takže aj keď vám jedlo z hrnca utečie, nikdy sa na doske nepripáli. Jednoduchú a rýchlu údržbu tak oceníte po každom varení. Doska je vyrobená z čierneho skla a má rozmery 58 × 52 cm.


Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Klasický

Zapojenie a montáž

Zapojenie Elektrikár

Typ varnej dosky

Typ varnej dosky Indukčná

Funkcie a vlastnosti varnej dosky

Počet platničiek 4
Funkcie a vlastnosti Booster, Časovač, Detská poistka, Dotykové ovládanie, Hob2Hood, Ukazovateľ zvyškového tepla
Prepojenie dosky s digestorom Áno

Rozmery varnej dosky

Šírka 57,6 cm
Hĺbka 51,6 cm

Farba

Farba Čierna

Vyhotovenie varnej dosky

Hrany Skosené hrany
Rámik S rámikom
Vzhľad Čierne sklo
Vyhotovenie Vstavaná
Povrch Sklo

Pripojenie varnej dosky

Pripojenie 230 V, 400 V
Kód:  ELXVD037
Produktové číslo:  EIT60443X
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08