Obnoviť stránku

ELECTROLUX EIS824

5 4 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
588,90 €

ELECTROLUX EIS824

S indukčnou vstavanou varnou doskou Electrolux 600 SenseBoil EIS8243 so šírkou 80 cm ľahko pripravíte rodinný obed aj večeru so šiestimi chodmi pre všetkých známych a priateľov. Stačí len nastaviť správnu teplotu a môžete sa bez váhania pustiť do varenia na jednej zo štyroch varných zón, ktoré je možné ľahko prepojiť. Táto varná doska má množstvo funkcií ako je PowerBoost, SenseBoil s detekciou varu vody, či možnosť prepojenia s odsávačom pár pomocou Hob2Hood. Navyše má aj užitočný detský zámok. Vďaka digitálnemu ukazovateľu budete vždy vedieť, ktorá zóna je práve v činnosti a získate dokonalý prehľad o varnom procese. S indukčnou doskou Electrolux EIS824 získate efektívneho pomocníka, ktorý vám pri varení ušetrí nielen čas, ale aj energiu.


Kľúčové vlastnosti indukčnej vstavanej varnej dosky Electrolux 600 SenseBoil EIS824

  • Indukčná technológia na rýchle varenie
  • Electrolux 600 SenseBoil EIS824 v čiernom vyhotovení
  • Digitálne dotykové ovládanie
  • Hob2Hood s možnosťou prepojenia s odsávačom pár
  • Funkcia SenseBoil s detekciou varu vody a automatickou reguláciou výkonu
  • Ukazovateľ pre každú varnú zónu
  • Varná doska je vybavená detským zámkom
  • Funkcia PowerBoost pre maximálny výkon
  • Šírka 80 cm

Indukčna doska dokáže rozpoznať bod varu

Indukčná varná doska Electrolux 600 SenseBoil EIS824 dokáže rozpoznať, keď voda v hrnci dosiahne bod varu. Vďaka tomu sa nebudete musieť obávať nepríjemného bublania, doska automaticky prispôsobí intenzitu ohrevu.

Automatické ovládanie odsávača

Indukčná doska Electrolux 600 SenseBoil EIS824 je vybavená prepracovanou technológiou Hob2Hood. Bezdrôtovo sa prepojí s kompatibilným odsávačom pár a po zapnutí varnej dosky sa automaticky aktivuje osvetlenie. Technológia je taká vyspelá, že so stúpajúcou intenzitou varenia sa automaticky zvyšuje aj výkon odsávača.

Varná doska 600 SenseBoil EIS824 s intuitívnym dotykovým displejom

Súčasťou varnej desky 600 SenseBoil EIS824 je intuitívny farebný dotykový displej, ktorý vám pomôže s nastavením. Môžete v reálnom čase sledovať stav jednotlivých zón a podľa potreby upravovať nastavenia tak, ako práve budete potrebovať.

Rovnomerne rozložené teplo na varnej doske 600 SenseBoil EIS824

Indukčná varná doska Electrolux 600 SenseBoil EIS824 sa dokáže prispôsobiť tvaru a veľkosti vašich hrncov a panvíc. Varná plocha si zachováva rovnomerne rozložené teplo, takže nie je potrebné teplotu počas smaženia prenastavovať a upravovať.

Varná doska 600 SenseBoil EIS824 s funkciou PowerBoost

Odteraz nebudete musiet zdĺhavo čakať, kým voda dosiahne bod varu. Varná doska 600 SenseBoil EIS824 je totiž vybavená praktickou funkciou PowerBoost, vďaka ktorej dosiahne voda var za iba 90 sekúnd. Túto funkciu oceníte predovšetkým pri príprave zemiakov, či cestovín.


Parametre a špecifikácia

Typ varnej dosky

Typ varnej dosky Indukčná

Dizajn

Dizajn Klasický

Funkcie a vlastnosti varnej dosky

Počet platničiek 4
Funkcie a vlastnosti Booster, Časovač, Detská poistka, Dotykové ovládanie, Hob2Hood, Ukazovateľ zvyškového tepla
Prepojenie dosky s digestorom Áno

Rozmery varnej dosky

Výška 4,4 cm
Šírka 78 cm
Hĺbka 52 cm

Farba

Farba Čierna

Vyhotovenie varnej dosky

Hrany 1 skosená hrana
Rámik S rámikom
Vzhľad Čierne sklo
Vyhotovenie Vstavaná
Povrch Sklo

Pripojenie varnej dosky

Pripojenie 400 V
Kód:  FBV4102b
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  EIS824
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16