Obnoviť stránku

ELECTROLUX E2SLT Soľná doska

4,5 2 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
78,90 €

ELECTROLUX E2SLT Soľná doska

Venujete sa radi kuchyni a pripravujete špeciálne pokrmy? Potom je tu pre vás grilovacia platnička ELECTROLUX. Táto grilovacia platnička je soľná doska, ktorá pochádza z Himalájí. Je obohatená množstvom minerálov, vaše pokrmy tak počas prípravy získajú prírodnú chuť a nie je teda potrebné používať väčšie množstvo oleja alebo jedlo ďalej dochucovať. Ružová doska ELECTROLUX sama o sebe má moderný dizajn a v spojení s kovovým rámom bude vynikať pri vašom stolovaní.

Kľúčové vlastnosti grilovacej platničky ELECTROLUX

  • Grilovacia platnička ELECTROLUX z himalájskej soli
  • Obohatená množstvom minerálov
  • Moderný dizajn v ružovej farbe
  • Kovový rám súčasťou balenia
  • Doska si uchováva stálu teplotu
  • Vhodná na servírovanie horúcich aj chladených pokrmov
  • Možno využiť na prípravu jedla priamo pri stole

Variabilná príprava jedla s grilovacou platničkou ELECTROLUX

Grilovacia platnička ELECTROLUX má súčasťou balenia tiež oceľový rám s praktickými držiakmi. Tento rám zaisťuje rovnomernú distribúciu tepla, preto je možné platničku používať ako v rúre, tak aj na ktorejkoľvek varnej doske. Ak budete chcieť na doske grilovať, stačí odstrániť rám a použiť samostatnú platničku.

Stála teplota soľnej dosky

Grilovacia platnička ELECTROLUX si uchováva svoju stálu teplotu. Povrch dosky zostane dlhú dobu horúci alebo chladný. Čo je praktické pre servírovanie chladených dezertov priamo z mraziaceho boxu alebo tiež pre horúce pokrmy, ktoré sú pripravované v rúre alebo na varnej doske. Vďaka tejto vlastnosti je možné grilovaciu dosku ELEKTROLUX využiť tiež na prípravu jedla priamo pri stole pre skvelý zážitok z jedla.

Rozmery:
Výška: 81 mm
Šírka: 220 mm

Parametre a špecifikácia

Typ grilu

Spôsob ohrevu Na elektrinu

Rozmery grilu

Výška grilu 8,1 cm
Šírka grilu 22 cm
Hĺbka grilu 35 cm

Hmotnosť

Hmotnosť 5,58 kg

Ďalšie vlastnosti

Vhodný do umývačky Nie
Kód:  ELUXAC0080
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  7332543595419
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03