Obnoviť stránku

ECOVACS

Robotický vysávač Ecovacs

Ecovacs Robotics: Inteligentný vysávač do každej domácnosti

Zabudnite na hodiny strávené upratovaním a venujte sa tomu, čo máte radi. Inteligentní pomocníci spoločnosti Ecovacs Robotics túto nevyhnutnú prácu urobia za vás. Robotický vysávač sa postará o upratovanie podláh a kobercov a čistič okien vám zaručí dokonale žiarivé sklá. Niet divu, že pomocníci Ecovacs sú už neoddeliteľnou súčasťou mnohých inteligentných domácností. Vďaka obľúbenosti sa značka aj naďalej rozrastá, vyvíja a prináša nové riešenia v oblasti moderných technológií.

Robotický vysávač Ecovacs Deebot

Robotický vysávač Ecovacs Deebot uprace za vás

Robotický vysávač Ecovacs Deebot je vhodný pre všetky typy podláh a poradí si aj s kobercami. Technológia Smart Navi naskenuje priestor vašej domácnosti a vytvorí vizuálnu mapu. Jednotlivé etapy upratovania si potom môžete jednoducho naplánovať pomocou mobilnej aplikácie. Senzory zabránia pádu a kolíziám. O vyčistenie zaschnutých škvŕn sa postará funkcia mokré vysávanie. Špičkové technológie a inteligentné vlastnosti Ecovacs Deebot vám zabezpečia dôkladné vysatie.

Robotický vysávač Ecovacs Winbot pre okná bez šmúh

Užite si pohľad cez žiarivo lesklé okná bez nutnosti ich ručného umývania. Robotický čistič Ecovacs Winbot sa o túto prácu postará za vás. Vďaka prepracovanému systému umyje okná rýchlo zvnútra aj zvonku s dokonalým výsledkom bez šmúh. Navyše disponuje aj predlžovacím káblom, aby ani väčšie sklenené plochy neboli prekážkou. Pokročilé modely čističov Ecovacs sú už bezdrôtové a môžete ich pohodlne ovládať pomocou diaľkového ovládača.

Robotický vysávač Ecovacs Winbot

Ecovacs Deebot uprace za vás - zoznámte sa.

Ecovacs Winbot X - čistenie okien už jednoduchšie nebude.

Spresniť parametre
9 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06