Obnoviť stránku

Ecovacs Winbot W830

1,0 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Ecovacs Winbot W830

Nepatríte k fanúšikom zdĺhavého umývania okien? Potom bude najlepšie, keď túto namáhavú prácu prenecháte robotu. Čistič okien Ecovacs Winbot W830 je kompaktný a ľahký pracant, ktorý sa o automatické a dôkladné vyčistenie okien a ďalších plôch so skleneným povrchom postará spoľahlivo za vás. Rôzne sklenené plochy zvládne Winbot bezpečne, rýchlo, dôkladne a ticho očistiť, a to vďaka kombinácii dvojitého čistenia, pokročilej technológii ventilátorov a silného sacieho výkonu. O to, aby čistenie bolo naozaj efektívne, sa postarajú hi-tech senzory, ktoré umožňujú robotickému čističu identifikovať a prechádzať cez prekážky. Navyše pracuje bez námietok.

Kľúčové vlastnosti robotického čističe okien Ecovacs Winbot W830

  • Robotický čistič pre veľmi účinné automatické čistenie okien
  • Pokročilé technológie pre vaše pohodlné a nenáročné upratovanie
  • Vysokorýchlostný motor ventilátora pre silný sací výkon
  • Štvorstupňový proces čistenia pre efektívny a dôkladný spôsob čistenia
  • Dve možné cesty pre automatické čistenie (v tvare písmena N/Z)
  • Bezpečnú prevádzku zaisťuje systém bezpečnostných prvkov
  • Možnosť čistenia rôznych druhov okien a skiel, s rámami aj bez
  • Minimálna veľkosť okna 50 × 50 cm, maximálna čistiaca výška 5 m
  • Dlhý dosah robota vďaka dlhému prívodnému káblu
  • Vybavený záložnou batériou, bezpečnostnou podložkou a popruhom
  • K dispozícii mnoho pokročilých funkcií (detekcia hrán, ochrana proti vypínaniu, návrat do východzieho bodu)
  • Systém zvukového a vizuálneho varovania
  • Praktické diaľkové ovládanie, neobmedzená doba prevádzky

Ecovacs zaručuje nielen výkon, ale aj bezpečnosť

Vysokorýchlostný motor ventilátora zabezpečuje silný sací výkon a skvelú stabilitu robotického čističa. Pri rýchlosti 19 000 otáčok za minútu je Winbot W830 bezpečne pripevnený ku sklu a nič mu nebráni v jeho dôkladnej očiste. Robot je pripravený aj na možný výpadok elektrického prúdu, a preto je vybavený integrovanou záložnou batériou, ktorá v takýchto prípadoch preberá funkciu zdroja. Záložná batéria je však len jedným z bezpečnostných prvkov, ktoré tvoria premyslený systém. Ecovacs Winbot W830 je vybavený bezpečnostným sacím panelom a popruhom, ktoré bránia možnému pádu robota. Vďaka technológii detekcie okrajov je automatický čistič schopný bezpečne sa vyhnúť akémukoľvek okraju a rámu.

Premyslený automat Winbot W830 s jednoduchým ovládaním

Robot na čistenie okien Ecovacs vás poteší jednoduchosťou ovládania. Stačia len tri kroky. Čistiacu podložku postriekajte profesionálnym prípravkom Winbot, zasuňte ju a zapnite. Robota umiestnite na povrch sklenenej plochy a stlačte tlačidlo „Auto“. To je všetko. A aby to bolo ešte jednoduchšie, máte k dispozícii aj diaľkové ovládanie. Môžete sedieť v kresle, a pritom pohodlne ovládať pohyb vášho robotu na diaľku. A pretože je inteligentný, ako sa na robota sluší, nielenže si pamätá miesto, kde s čistením prestal, takže po pauze pokračuje plynulo ďalej, ale vie tiež komunikovať. Ak bude treba vás na niečo upozorniť, Winbot W830 vám to oznámi pomocou zvukových a vizuálnych signálov. Navyše je veľmi tichý, takže sa môžete pokojne venovať akejkoľvek inej činnosti. Nebude vás rušiť a a ak niečo bude vyžadovať vašu pozornosť, sám sa ozve.

Winbot W830 na každý druh skla, každý typ okna

Model robota na automatické čistenie Ecovacs Winbot W830 vám umožňuje vybrať jednu z dvoch čistiacich ciest, aby čistenie bolo čo najviac efektívne. Podľa tvaru a výšky umývaného okna, môžete zadať robotu cestu čistenia v tvare písmena N (pre vertikálne okná) alebo písmena Z (pre horizontálne okná). Vďaka štvorstupňovému procesu čistenia a dlhému prívodnému káblu Winbot zaistí perfektne čisté okná. S predlžovacím a bezpečnostným káblom si potom poradí aj s oknami atypických veľkostí a tvarov. Neodradia ho ani rôzne typy skla. Dokonale rozžiari mliečne, farebné a tónované sklá. Nič ho jednoducho nezastaví.

Balenie obsahuje:
1× Winbot W830 – čistiaci robot na okenné a bezrámové sklo
1× napájací adaptér a pripojovací kábel
1× RF diaľkové ovládanie
1× AAA (1,5 VOLT) batéria pre diaľkové ovládanie
3× čistiaca podložka z mikrovlákien
1× čistiaci prostriedok vo fľaštičke s rozprašovačom (100 ml)

Veľkosť mopu:
21 000 mm2

Predlžovací kábel:
1,5 m

Hluk:
68 dB

Rozmery (V × Š × H):
220 × 220 × 105 mm

Hmotnosť:
1,3 kg

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Hmotnosť 1 300 g
Kód:  ECOWI830
Produktové číslo:  W830
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18