Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Ecovacs DSLIM2

4,7 11 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Ecovacs DSLIM2

Robotický vysávač Ecovacs Deebot SLIM2 bude vaším praktickým spoločníkom pri každodennom upratovaní. Neťahajte za sebou vysávač s otravným káblom a dajte prednosť novej úrovni komfortu. Robotický vysávač DSLIM2 pracuje samostatne a výsledky sú fantastické, takže môžete ísť do práce či na výlet a keď sa vrátite domov, bude na vás čakať uprataný dom.

Kľúčové vlastnosti vysávača Ecovacs DSLIM2

  • Robotický vysávač za skvelú cenu
  • Ultratenké SLIM vyhotovenie
  • Zametá, vysáva a mopuje
  • Priame nasávanie
  • Účinné čistenie chlpov a vlasov
  • Automatické nabíjanie v dokovacej stanici
  • Protikolízne senzory
  • Ovládanie pomocou inteligentného zariadenia

Vysávač, ktorému prekážky nerobia problém

Tento robotický upratovač je skonštruovaný tak, aby zvládol prevádzku v celom dome bez akýchkoľvek obmedzení. Dokáže ľahko prechádzať prechodové lišty aj prahy a jeho ultratenké vyhotovenie umožňuje prevádzku aj pod nižším nábytkom, kde ste sa kedysi len ťažko dostávali hubicou vysávača. Hlavnou prednosťou tohto modelu je však systém priameho sania, čo z neho robí profíka pre upratovanie vlasov či chlpov vášho domáceho miláčika.

Ďalšou špecialitou modelu SLIM2 je intuitívne ovládanie pomocou aplikácie pre inteligentné zariadenia Ecovacs. Vďaka nej môžete pokojne aj z práce nastaviť režim upratovania, čas, sledovať celkový priebeh a dokonca aj zistíte aktuálny stav hlavnej či bočných kief.

Maximálna efektivita robotického vysávača

Dve bočné kefy vysávača Ecovacs DSLIM2 zaisťujú maximálnu efektivitu upratovania okolo múrov a v rohoch. Vysávač je taktiež vybavený skvelým detekčným systémom, vďaka ktorému rozpozná prekážku bez toho, aby do nej vopred narazil. Môžete si samozrejme vybrať z niekoľkých režimov čistenia, kde okrem plne automatickej prevádzky figuruje napríklad čistenie konkrétnych rohov či intenzívne čistenie silne znečistených miest.

V neposlednom rade treba spomenúť šikovnú funkciu nastavovania času upratovania. Po dokončení sa vysávač automaticky vráti do svojej nabíjacej stanice, aby bol čo najskôr pripravený na ďalšie úlohy. Vysávač je vybavený kvalitnou batériou, ktorá ho udrží v prevádzke až po dobu 110 minút a jej nabíjanie na plnú kapacitu trvá približne 4 hodiny.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Na zvieracie chlpy
Typ upratovania Utieranie

Špecifické vlastnosti

Počet bočných kief 2
Funkcie Automatické dobíjanie, Senzor proti nárazu, Senzor proti pádu zo schodov, Časový rozvrh upratovania

Vlastnosti

Typ ovládania Mobilná aplikácia
Vlastnosti Diaľkové ovládanie, Nárazník so spomaleným dotykom

Napájanie

Typ batérie Li-Ion
Doba nabíjania 4 h
Doba chodu 110 min

Typ vysávača

Typ vysávača Robotický

Výbava a príslušenstvo

Nabíjacia výbava Nabíjacia stanica

Filtre

Typ filtra Umývateľný filter

Farba

Farba Strieborná
Kód:  ECODS632
Produktové číslo:  DSLIM2
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08