Obnoviť stránku

EcoFlow DELTA 2 Max

5 1 hodnotení
Doručenie na
predajňu zadarmo
Garancia najlepšej ceny
1 959 €

EcoFlow DELTA 2 Max

Nabíjacia stanica EcoFlow DELTA 2

Máte radi výlety do prírody, kempovanie alebo organizujete vonkajšie podujatia, kde je potrebný zdroj energie? V tom prípade bude pre vás ideálnym riešením nabíjacia stanica EcoFlow. Táto stanica ponúka maximálny výkon až 4 800 W a rýchlou dobou nabíjania, čo zaisťuje, že budete mať vždy dostatok energie na všetky vaše zariadenia. Nabíjacia stanica však zvládne napájať aj zariadenia s výkonom vyšším ako 2 400 W (až 3 100 W). Stanica pracuje na LiFePO4 batériové články a je vybavená sériou výstupov na napájanie rôznych typov spotrebičov. Či už potrebujete energiu na svoj notebook, autochladničku, osvetlenie alebo mobilný telefón, nabíjacia stanica EcoFlow je pripravená splniť všetky vaše energetické potreby. Nabíjacie zariadenie vyniká svojim výkonom a efektivitou. Vďaka čistej sínusoide sa nemusíte báť ani o svoju citlivú elektroniku. Na nabíjaciu stanicu EcoFlow DELTA 2 Max sa vzťahuje predĺžená 5-ročná záruka.

Nabíjacia stanica EcoFlow DELTA 2 Max

Nabíjacia stanica EcoFlow DELTA 2 a jej kľúčové vlastnosti

  • Nabíjacia stanica EcoFlow DELTA 2 pracuje na kvalitnej batérii s článkami LiFePO4
  • Celková kapacita presahuje 2 kWh
  • Robustné vyhotovenie s protišmykovou základňou
  • Plné nabitie už za 81 minút zo zásuvky
  • Vďaka čistej sínusoide je vhodná aj na citlivú elektroniku
  • Nabitie z 0 na 80 % už za 53 minút
  • Disponuje 4 zásuvkami 230 V na napájanie notebookov a ďalších zariadení
  • Obsahuje 12 V/24 V zásuvku (CL) na napájanie autochladničky alebo osvetlenia
  • Celkovo poskytuje 6 USB portov vrátane USB-C (PD)
  • Bezpečnostné funkcie na bezproblémovú prevádzku
  • Rukoväte na pohodlnejšie prenášanie
  • Dlhá životnosť akumulátora
Nabíjacia stanica EcoFlow DELTA 2 Max

Elektrocentrála EcoFlow DELTA 2 Max má akumulátor s vysokou výdržou

Vnútri elektrocentrály EcoFlow sa nachádza LFP akumulátor, ktorý bez problémov vydrží až 3 000 plných cyklov. Akonáhle počet týchto cyklov dovŕši, nezúfajte, aj naďalej bude spoľahlivo fungovať s približne 80 % pôvodnou kapacitou. Vstavaný BMS systém sleduje napätie, prúd a teplotu v reálnom čase, čo zaručuje maximálne bezpečnú prevádzku elektrocentrály EcoFlow Delta 2 Max.

Nabíjacia stanica EcoFlow DELTA 2 Max

Nabíjacia stanica EcoFlow DELTA 2 Max sa nabije z 0 na 80 % už za 53 minút

Nabíjacia stanica EcoFlow DELTA 2 Max disponuje funkciou rýchleho dobíjania zo siete X-Stream. Z 0 na 80 % ju tak dobijete za 53 minút. Preto môžete nabíjaciu stanicu pripojiť do zásuvky a začať si baliť veci – po chvíli už bude pripravená s vami vyraziť na cestu za dobrodružstvom. Batériová stanica EcoFlow disponuje vysoko výkonným MPPT regulátorom, ktorý maximalizuje výrobu solárnej energie počas dňa. Pri kombinácii striedavého prúdu a solárnych panelov je možné stanicu nabiť na 80 % kapacity už za 43 minút.

Nabíjacia stanica EcoFlow DELTA 2 Max

Robustná konštrukcia a tichý chod

Nabíjacia stanica EcoFlow DELTA 2 Max má robustnú jednodielnu konštrukciu, ktorá odolá aj intenzívnej manipulácii. Na bezpečné používanie je stanica vybavená protišmykovou gumovou základňou, robustným krytom aj vystuženými portami. To všetko zaisťuje ešte vyššiu ochranu batériovej stanice EcoFlow. Počas svojej prevádzky nabíjacia stanica DELTA 2 Max generuje hluk na úrovni iba 30 dB, čo je v porovnaní s inými nabíjacími stanicami skutočne skvelá hodnota.

*Hladina hluku 30 dB je vypočítaná na vzdialenosť 20 palcov (pri 500 W výstupe).
Nabíjacia stanica EcoFlow DELTA 2 Max

Ľahko rozšíriteľná kapacita nabíjacej stanice EcoFlow

Ak chcete rozšíriť už aj tak vysokú kapacitu nabíjacej stanice EcoFlow DELTA 2 Max, môžete tak urobiť pomocou prídavných batérií. Pridaním až dvoch takýchto batérií kapacita systému vzrastie až na 6 144 Wh. To zaistí dostatok energie na napájanie základných spotrebičov aj počas rozsiahlych výpadkov prúdu.

Nabíjacia stanica EcoFlow DELTA 2 Max

EcoFlow DELTA 2 Max zvládne napájať väčšinu spotrebičov

Pomocou batériovej nabíjacej stanice je možné napájať v podstate akýkoľvek elektrospotrebič vďaka stálemu výstupnému výkonu AC 2400 W. Technológia EcoFlow X-Boost vám dovolí prevádzkovať aj spotrebiče s výkonom vyšším ako 2 400 W (až 3 100 W). EcoFlow DELTA 2 Max je natoľko výkonná, že zvládne napájať aj viacero zariadení bez toho, aby došlo k preťaženiu alebo prehriatiu elektrocentrály. Batériovú nabíjaciu stanicu môžete hravo premeniť aj na balkónový solárny systém PowerStream. Na to budete potrebovať sieťový menič, mikroinvertor PowerStream a solárnymi panelmi. Tento systém PowerStream funguje na princípe plug-and-play, takže je jeho inštalácia úplne jednoduchá.

Nabíjacia stanica EcoFlow DELTA 2 Max

Parametre a špecifikácia

Vstupy a výstupy

Vstupy AC, DC/autonabíjanie 12V/24V
Výstupy 230V zásuvka, USB-A (QC), USB-C (PD), DC5521
Počet zásuviek 230 V 4 ×
Počet zásuviek 12 V (CL) 6 ×
Počet USB portov 6 ×

Batéria

Kapacita 2 048 Wh
Typ LiFePO4

Nabíjanie

Max. výkon 4 800 W
Nabíjací výkon zo siete 2 300 W
Nabíjací výkon zo solárneho panelu 1 000 W

Vlastnosti

Vlastnosti Nabíjanie solárnym panelom, Čistý sínus, MPPT, Možnosť pripojenia externej batérie
Obsah balenia Nabíjací kábel AC, Používateľská príručka

Rozmery

Výška 24,2 cm
Šírka 30,5 cm
Hĺbka 49,7 cm

Hmotnosť

Hmotnosť 25 000 g
Kód:  EF01D034
Záruka: 60 mesiacov
Produktové číslo:  5009701006
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12