Obnoviť stránku

ECG OV 124

4,7 11 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ECG OV 124

Osobná váha ECG OV 124 s nosnosťou 150 kg a presnosťou váženia 100 g vás zaujme svojim ultratenkým elegantným dizajnom čierno-striebornej farby s odolným bezpečnostným tvrdeným sklom s hrúbkou 6 mm. Jej veľkou prednosťou je, že okrem presného určenia hmotnosti dokáže zmerať tiež podiel telesných tukov, svalovej hmoty a telesnej vody.Vie vypočítať odporúčanú dennú dávku kalórií, vďaka čomu sa staneskvelým pomocníkom pre každého, kto dbá na zdravý životný štýl, sleduje svoju kondíciu alebo sa snaží schudnúť.

Hlavné prednosti

  • ultraslim dizajn
  • tvrdené bezpečnostné sklo
  • meranie telesného tuku, vody a svalovej hmoty
  • výpočet odporúčanej dennej dávky kalórií
  • pamäť až pre 12 osôb
  • extra veľký LCD displej
  • funkcia automatického vynulovania a vypnutia

Skvelé funkcie a vybavenie

Váha disponuje pamäťou pre namerané údaje až pre 12 používateľov. Ľahko čitateľný extra veľký LCD displej vás v priebehu niekoľkých sekúnd zoznámi s výsledkami merania. Ďalšou skveloufunkciou, ktoráuľahčujepoužívanie váhy,je funkcia automatického vynulovania a automatického zapnutia. Funkcia automatického vypnutia šetrí batériu a predlžuje ich životnosť. Napájanie váhy je zabezpečené pomocou lítiovej 3 V batérie, ktorá je súčasťou balenia.

Rozmery:
302 x 17 x 302 mm

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ váhy Digitálna diagnostická (s funkciami)
Nosnosť 150 kg

Materiál

Materiál dosky Sklo

Konektivita

Typ batérie CR2032
Kód:  EAZ1031n
Produktové číslo:  341310444958
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02