Obnoviť stránku

ECG KG 400 Superior

4,0 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ECG KG 400 Superior

Ste milovníkom grilovania a nechcete si ho nechať odoprieť zlým počasím alebo absenciou záhrady? Presuňte grilovanie priamo do svojej kuchyne spolu s elektrickým grilom od značky ECG. Nie je potreba dlhých príprav, jednoducho ho pripojíte do elektrickej siete a behom pár okamihov je nažhavený a pripravený vytvárať spolu s vami kulinárske zážitky. Vyniká možnosťou plne odklopiť veko o 180 °, dvoma samostatnými termostatmi a navyše ponúka hneď päť úrovní nastavenia výšky grilovacích plôch. S nimi je gril schopný si poradiť s akoukoľvek surovinou, a n a vás tak budú čakať už len perfektné výsledky. 

Kľúčové vlastnosti

  • Pohodlné otvorenie veka až o 180 °
  • Odnímateľné grilovacie dosky uľahčujú čistenie
  • Samostatná regulácia každej dosky
  • Päťstupňové nastavenie výšky dosiek s posunom až o 5 cm
  • Príkon 2000 W na rýchle nažhavenie dosiek
  • Kvalitné antikorové spracovanie s čiernymi prvkami

Nestrácajte čas prípravami

Neobmedzujte sa rozdielnymi nárokmi surovín, na každej z grilovacích plôch môžete vďaka samostatným termostatom nastaviť rozdielnu teplotu. Mať na jednej polovici mäso a na druhej opekať pečivo či zeleninu nie je už nič nemysliteľné - s týmto grilom je to ľahké. Pripravte si dokonalé pokrmy, v ktorej žiadna časť nebude predčasne vychladnutá. 

Nepriľnavosť je základ

Základom grilovacej plochy je odolný nepriľnavý povrch ILAG z dielní švajčiarskej spoločnosti. S ním sa môžete spoľahnúť, že vaše jedlo zostane zdravotne neškodné, nepripáli sa a všetky nečistoty ľahko odstránite. Vyniká tiež veľkou životnosťou. Obe grilovacie plochy sú odnímateľné, takže akákoľvek údržba a čistenie bude hračka. Nenechajte sa obmedzovať rozmarmi počasia a doprajte si výhody grilovania a opekanie za všetkých okolností. 

Kód:  EAV1150d
Produktové číslo:  340910414958
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11