Obnoviť stránku

ECG ESP 20301 Black

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ECG ESP 20301 Black

Za lahodnou kávou už nemusíte chodiť až do kaviarní ani reštaurácií. Vynikajúcu kávu si v priebehu pár minút zvládnete uvariť sami šikovne vo vlastnom kávovare. Moderný pákový kávovar ECG ESP 20301 Black zaobchádzajúci s príkonom 1450 W vám z práve pomletej kávy za niekoľko sekúnd zvládne pripraviť horúce presso, kapučíno aj latté. Kávovar vyvinie dostatočný tlak 20 bar, ktorý zaistí, že sa z kávy extrahuje maximum arómy. Vychutnáte si tak kvalitu kaviarenského espressa v pohodlí domova. Pokiaľ najradšej pijete kávy obsahujúce väčšiu porciu mlieka, ako napríklad latté či kapučíno zavŕšené jemnou mliečnou penou, zapáči sa vám vysokotlaková napeňovacia dýza, ktorá dokáže mlieko krásne našľahať. Mali by ste tiež myslieť na jeho rozmery, ktoré sú 31,2 × 15,5 × 31,1 cm. Hmotnosť tohto modelu sa vyšplhala na 3,3 kg. Objem zásobníka predstavuje 1,25 l, s takou výdatnou kapacitou pákový kávovar ECG je ideálny pre domácnosti s viac členmi. O celkový vzhľad prístroja sa stará čierna farba. Na jeho zhotovenie výrobca zvolil materiál, ktorým je plast.

Rozhodujúce funkcie pákového kávovaru ECG ESP 20301 Black

  • Výnimočný pákový kávovar ECG na prípravu kávy ako z kaviarne
  • Napeňovacia dýza vytvorí nadýchanú penu na kapučíne či latté
  • Zabudovaný ohrievač šálok
  • Dokáže vyvinúť tlak 20 bar
  • Pákový kávovar ECG má nádržku na vodu s objemom 1,25 l
  • Maximálna výška šálky nesmie presiahnuť 9 cm
  • Mali by ste počítať s príkonom 1450 W

Pákový kávovar ECG ESP 20301 Black s perfektnými možnosťami

Výrobca pákového kávovaru ECG premyslel všetky drobnosti, aby bol váš pravidelný kávový rituál bez chybičky. Ručný kávovar bol preto navrhnutý aj s integrovaným ohrievačom šálok, ktorý má na starosti, aby boli šálky v každom prípade predhriate a nachystané na servírovanie kávy. A tým pádom sa nemusíte báť, že by vaša vynikajúca káva vychladla pre studenú šálku. S kávovarom pákovým ECG ľahko a rýchlo pripravíte latté aj kapučíno.

Parametre a špecifikácia

Typ kávovaru

Typ Pákový
Vyhotovenie Voľne stojací

Vlastnosti

Príkon 1 450 W
Tlak čerpadla 20 bar
Objem nádržky na vodu 1,25 l
Materiál Plast

Výbava

Príprava nápoja Nahrievanie šálok
Mliečne riešenie Naparovacia dýza

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka 31,2 cm
Šírka 15,5 cm
Výška 31,1 cm
Hmotnosť 3,3 kg
Maximálna výška priestoru na šálku 9 cm

Farba

Farba Čierna
Kód:  ECGPK428
Produktové číslo:  100001321260
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19