Obnoviť stránku

DVD vypalovačka do notebooku Samsung SN-S082D

Príslušenstvo k tovaru

DVD vypalovačka do notebooku Samsung SN-S082D

Interná DVD napaľovačka s podporou operačného systému Windows Vista a elegantným čiernym panelom určená do notebookov alebo slim PC.Umožňuje osemstupňovou zápis na formáty DVD + R aj DVD-R a podporuje dvouvrstvá média DVD + R DL, na ktorú je možné uložiť až 8,5 GB dát.Samozrejmosťou je zápis na bežné CD-R alebo CD-RW disky.Výhodou je i bezproblémová podpora médií formátu DVD-RAM s päťnásobnú rýchlosťou zápisu aj čítania.Nechýba ani ochranné technológie proti podtečení bufferu pri pálení a vyrovnávaciu pamäť s kapacitou 2 MB.Vynikajúci prístupovej doby zaisťujú rýchlu pripravenosť a prácu s vloženým médiom.
Parametre a špecifikácie:
Rýchlosť zápisu:
8x DVD ± R, 8x DVD + RW, 4x DVD-RW
2,4 x DVD + R DL
24x CD-R, 24x CD-RW
5x DVD-RAM
Rýchlosť čítania:
24x CD-ROM, 8x DVD-ROM, 5x DVD-RAM
Prístupová doba:
DVD:110 ms
CD:110 ms
Rozhranie:
EIDE / ATAPI
Kompatibilita médií:
DVD + R, DVD + RW, DVD-R, DVD-RW, DVD-VIDEO, DVD-ROM, DVD-RAM, CD-R, CD-RW, CD-ROM, CD-ROM/XA, CD-Audio, Video-CD, Photo CD, CD-I (FMV), CD-Extra, CD-TEXT
Vyrovnávacia pamäť:
2 MB
Rozmery:
128 x 12,7 x 127 mm
Kód:  GT425b
Produktové číslo:  SN-S082D/BEBM
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02