Obnoviť stránku

DVD vypalovačka ASUS DRW-1814BL

3,5 2 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

DVD vypalovačka ASUS DRW-1814BL

Moderný DVD napaľovačka v čiernom prevedení podporujúce formát DVD-RAM a technológiu LightScribe.Zariadenie umožňuje vypaľovanie dvojvrstvových diskov DVD ± R9 až 8x rýchlosťou zápisu.Podporovaný je tiež profesionálny formát DVD-RAM s až čtrnáctinásobnou rýchlosťou.Ten je určený pre dôležité zálohovanie alebo časté prepisy.Výhodou je samozřejmě bezproblémová podpora malých 8 cm CD / DVD médií.Zariadenie disponuje 2 MB vyrovnávacej pamäte a prístupová doba pre DVD médium činí 140 ms, pre klasické CD-R potom 150 ms.Životnosť až 60000 hodín zaručuje dlhodobo stabilné a kvalitné čítanie aj zápis.Navyše je mechanika vybavená technológiou FlextraLink, ktorá výrazne zlepšuje práci s vyrovnávací pamětí.Technológia FlextraSpeed optimálne prispôsobuje rýchlosť k použitému médiu.Pre pripojenie k počítaču je potreba klasické IDE rozhranie.Mechanika je dodávaná v retail balení vrátane príslušenstva.
Mechanika podporuje aj unikátnu technológiu LightScribe pre kreslenie na povrch speciálního média CD alebo DVD.Ľahko tak možno vytvoriť obrázok v stupňoch šedi na médiu, bez nutnosti vlastniť špeciálnu drahú tlačiareň alebo lepenie potlačených etikiet zhoršovania čítanie médiá.Stačí len napáliť obsah na médium, otočiť ho a na vrchní stranu vypáliť obrázok či text podľa vlastného výberu.
Parametre a špecifikácie:
Rýchlosti zápisu:
18x DVD ± R, 8x DVD ± R9, 8x DVD + RW, 6x DVD-RW
14x DVD-RAM
48x CD-R, 32x CD-RW
Rýchlosť čítania:
16x DVD ± R, 8x DVD ± R9
12x DVD-RAM
48x CD-R, 40x CD-RW
Rozmery diskov:
12 cm, 8 cm
Podporované formáty:
Čítanie:DVD + /-R, DVD + /-RW, CD-R, CD-RW, DVD-RAM
Zápisnica:DVD-ROM, DVD ± R / RW, Photo CD, Video CD, CD-DA, CD-Extra, CD-Text, CD-R, CD-RW, DVD-RAM
Přístupová doba:
CD:150 ms
DVD:140 ms
Vyrovnávacia pamäť:
2 MB
Rozhranie:
IDE
Rozmery:
149 x 43 x 173 mm
Hmotnosť:
800 g
Kód:  GM661k
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11