Obnoviť stránku

DUCK

Duck

Duck®: Pre pocit absolútnej čistoty

Kvalitné čističe toaliet sa ľahko a hygienicky aplikujú, perfektne čistia a krásne a dlho voňajú. Presne tieto tri dôležité vlastnosti majú výrobky Duck®. V portfóliu značky nájdete širokú škálu čistiacich prostriedkov, s ktorými dosiahnete perfektný výsledok takmer bez námahy. Zvoliť si môžete napríklad Duck Fresh Disc®, tekutý čistič alebo záves. Pre dosiahnutie najlepšieho možného výsledku sú ideálne jednotlivé typy kombinovať. Výrobca Duck®, spoločnosť S. C. Johnson, sa tiež aktívne podieľa na znižovaní plastového odpadu. Obaly produktov Duck® sú čiastočne vyrobené z recyklovaného plastu a môžu sa ďalej recyklovať.

Duck Fresh Disk

Duck Fresh Disc® – hygienická aplikácia

Jednoduchý spôsob, ako udržať toaletu dokonale čistú a sviežu. Duck Fresh Disc® sa aplikuje na vnútornú stranu misy pomocou aplikátora. Vaše ruky vôbec neprídu do styku so záchodovou misou ani s čističom. Stačí len pripraviť aplikátor, stlačiť a zatlačiť. Duck Fresh Disc® sa postupne rozpúšťa. Efektívne zabraňuje usadzovaniu vodného kameňa, nečistôt a neutralizuje pachy. Náhradné náplne šetria nielen vaše peniaze, ale aj životné prostredie.

Duck® tekutý čistič zničí všetky nebezpečné baktérie

Pre Duck® tekutý čistič je typickým znakom zahnutý krk fľaše. Vďaka nemu ľahko aplikujete čistiaci gél pod obrubu misy, ktorá je veľmi ťažko prístupná. Po aplikácii nechajte gél pár minút pôsobiť. Podľa stupňa znečistenia potom stačí len spláchnuť, alebo použite štetku. Čistiaci gél účinne odstráni vodný kameň a dôkladne vyčistí tiež dno toalety pod vodnou hladinou. Action gél vás zbaví 99,9 % baktérií.

Duck tekutý čistič
Duck tuhý závěs

Duck® tuhý záves – dokonalá sviežosť po každom spláchnutí

Duck® tuhý záves predstavuje veľmi komfortné riešenie, ako dlhodobo udržať vašu toaletu sviežu. Aktivuje sa po každom spláchnutí. Vďaka novému zloženiu sa vytvorí hustejšia pena, ktorá zbaví toaletu nečistôt a vodného kameňa. Vaša toaleta bude nielen žiarivo čistá, ale bude tiež po každom spláchnutí intenzívne voňať.

Spresniť parametre
32 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13