Obnoviť stránku

Kulmy na vlasy Rowenta

Kulmy na vlasy Rowenta

Kulmy na vlasy Rowenta

Kulmy na vlasy Rowenta sú všeobecne známe pre svoju kvalitu, funkčnosť a šetrnosť k vlasom. Rowenta je tradičnou a veľmi obľúbenou nemeckou značkou prístrojov na starostlivosť o vlasy už viac ako 100 rokov a jedným z hlavných produktov, pri ktorých Rowenta uplatňuje svoje skúsenosti, sú práve kulmy na vlasy. V ponuke značky Rowenta nájdete klasické kulmy, kónické, profesionálne alebo tiež automatické kulmy na vlasy Rowenta.

Klasické kulmy na vlasy Rowenta

Klasické kulmy Rowenta

Klasické kulmy na vlasy Rowenta sú vybavené klipsou, pomocou ktorej sa prichytia namotané vlasy. Konečným efektom je teda jedna vlna ako druhá. Rowenta kulmy na vlasy majú rôzne priemery pre rôzne veľké vlny a sú typické špeciálnou povrchovou úpravou s keratínom a turmalínom s prirodzeným ionizačným efektom. Personalizácii stylingu napomáha voľba preferovanej teploty.

Kónické kulmy na vlasy Rowenta

Kónické kulmy Rowenta sú typické zužujúcim sa priemerom a vytvárajú tak prirodzený vzhľad vĺn. Rovnako ako kliešťové kulmy môžu mať rôzne priemery a disponujú voľbou teploty. Povrch kónickej kulmy na vlasy Rowenta je zvyčajne vybavený keratínom a turmalínom na odstránenie nežiaducej statickej elektriny. Dôležitou súčasťou je ochranná rukavica na bezpečnú manipuláciu.

Kónické kulmy na vlasy Rowenta
Automatické kulmy na vlasy Rowenta

Automatické kulmy na vlasy Rowenta

Automatické, známe aj ako samonavíjacie, kulmy na vlasy Rowenta umožňujú nenáročnú úpravu účesu. Disponujú špeciálnou navádzacou drážkou, ktorá zaistí optimálne natočenie prameňa vlasov. Na dosiahnutie prirodzených vĺn ako od kaderníka využívajú kulmy Rowenta automatické striedanie smeru natáčania. Komfort a bezpečnosť použitia umožňuje časovač so zvukovým signálom. V rade Premium Care je automatická kulma So Curls obohatená keratínom a arganovým olejom, ktorý spolu s intenzívnou ionizáciou dodáva perfektný lesk a hydratáciu pre styling bez poškodenia.

Profesionálne kulmy na vlasy Rowenta

Kulma na vlasy Rowenta Ultimate Experience Air Care bola navrhnutá pre úplne nový zážitok z kulmovania, v neobvyklom tvare L pre maximálne pohodlie a s technológiou Fresh Flow pre jemné prúdenie vzduchu, ktoré plne ochráni vaše vlasy. Príjemným benefitom kulmy na vlasy Ultimate Experience je praktická funkcia Smart Memory, ktorá si dokáže zapamätať posledné nastavenie teploty.

Profesionálne kulmy na vlasy Rowenta
Trojkulmy a multistylery na vlasy Rowenta

Trojkulmy a multistylery na vlasy Rowenta

Multifunkčné nástroje na úpravu vlasov Rowenta vám umožnia vytvoriť účes na každú príležitosť. Trojkulma na vlasy Rowenta Multistyler Waves Addict vlasy natočí a vďaka 4 nastaveniam veľkosti vĺn si môžete vytvoriť nadýchané kučery alebo jemné vlnky. Multistyler Rowenta Infinite Looks zastane viac nástrojov v jednom. Vďaka bohatému príslušenstvu si môžete vlasy vyžehliť, nakrepatiť, natočiť alebo vytvoriť objemné vlny.

Spresniť parametre
26 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08