Obnoviť stránku

Vysávače Philips

Vysávače Philips – banner

Vysávače Philips poznajú všetky vaše potreby

Či už vyberáte vysávač vreckový, bezvreckový alebo sa obzeráte po robotickom vysávači, vždy sa môžete s dôverou obrátiť na výrobky značky Philips. Vďaka viac ako 120-ročnej tradícii vo Philipse presne vedia, čo ľudia potrebujú, a prispôsobujú tomu aj vývoj svojich výrobkov. Výsledkom sú precízne spracované a funkčné vysávače, ktoré vám maximálne uľahčia upratovanie vášho domova.

Vreckový vysávač Philips

Vreckové vysávače Philips sú expertom na upratovanie

Vreckové vysávače Philips sa môžu pochváliť nízkou spotrebou, výborným výkonom a minimálnou hlučnosťou. Používajú vysokoúčinný filter HEPA13 na zachytenie až 99,95 % nečistôt, vrátane tých najjemnejších častíc. Technológia AirflowMax zaisťuje silnejší sací výkon. Vysávače Philips majú certifikát ECARF (European Centre for Allergy Research Foundation), takže sú ideálne najmä pre alergikov. Unikátna hubica TriActive kombinuje tri spôsoby vysávania – šetrne a dôkladne vysaje aj hrubší koberec, lepšie nasaje väčšie nečistoty a lepšie odstráni prach pozdĺž stien a nábytku.

Zbavte sa vreciek s vysávačmi bez vrecka Philips

Už vás nebaví stále nakupovať vrecká do vysávača? Zadovážte si bezvreckový vysávač Philips. Technológia NanoClean, použitá v jeho nádobách na prach, zabraňuje nalepeniu prachu na steny nádoby, a nezostáva ani vo vzduchu. Padá priamo na dno, a tým je docielené aj jednoduchšie vyprázdnenie nádoby. Vďaka technológii PowerCyclone dosahujú bezvreckové vysávače Philips výnimočný sací výkon. Rovnako ako pri vreckových vysávačoch Philips, aj tu je použitý vysokoúčinný filter HEPA13 a unikátna hubica TriActive. Navyše, môžu sa pochváliť triedou účinnosti čistenia kobercov C, a vďaka certifikácii ECARF sú odporúčané všetkým alergikom.

Bezvreckový vysávač Philips
Stojaci vysávač Philips

Tyčové vysávače Philips vždy po ruke

Nechcete, aby vám upratovacie pomôcky zaberali príliš veľa miesta v byte? Kúpte si niektorý zo stojacich vysávačov Philips. Nahradia klasický vysávač, ručný vysávač aj mop. Ušetria vám čas, pretože vysávajú aj vytierajú naraz. Tyčové vysávače Philips sú bezvreckové, ľahké a bezdrôtové. Na jedno nabitie vydržia vysávať až 5 hodín. Na jedno prejdenie vysajú až 97 % nečistôt. Tyčové vysávače Philips majú navyše výbornú filtračnú technológiu – tá zachytí až 90 % všetkých alergénov, peľov a baktérií do veľkosti 0,3 mikrónov.

Príslušenstvo k vysávačom Philips

Nech už zháňate najrôznejšie hubice k vysávačom Philips, náhradné vrecká alebo filtre, v ponuke máme všetko. Hodiť sa vám môže napríklad špeciálna hubica na vysatie veľkých omrviniek, hubica s kefou na vysávanie pozdĺž stien alebo otočná 180° hubica na uľahčenie upratovania. Unikátne vrecká do vysávača Philips s-bag umožňujú hygienickú likvidáciu nečistôt, pretože sa dajú pri vyberaní z vysávača jednoducho uzavrieť a vyhodiť. Vyrábajú sa z troch materiálov – z papiera, zo syntetiky alebo z antialergického materiálu. Všetky vrecká sú určené ako do vysávačov Philips, tak aj do vysávačov Electrolux. Rovnako nepodceňujte ani výmenu filtra – ten by sa mal vymeniť raz za rok.

Vrecká do vysávača
Spresniť parametre
65 položiek

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17