Obnoviť stránku

Domáca pekáreň Concept PC5510

4,6 19 hodnotení
61,90 €

Domáca pekáreň Concept PC5510

Pomocou domácej pekárne Concept PC5510 si upečiete čerstvé a dokonale chrumkavé pečivo kedykoľvek budete chcieť. Vďaka nastaviteľnému 13-hodinovému časovaču vás vôňa čerstvého chleba môže prebudiť už hneď zrána. Pekáreň tak začne piecť v hodine, ktorú nastavíte, a to pokojne aj v noci, a pomocou funkcie Keep Warm navyše udrží chlieb teplý ešte hodinu po jeho dopečení. Zvoliť si pritom môžete z 2 veľkostí bochníka, konkrétne 700 a 1 000 g. Súčasne pekáreň umožňuje nastavenia 3 stupňov prepečenia kôrky na svetlú, strednú a tmavú. Concept PC5510 vám upečie chlieb presne tak, ako ho máte najradšej.


12 prednastavených programov

Voľba veľkosti bochníka

Nepriľnavá vyberateľná forma


Kľúčové vlastnosti domácej pekárne Concept PC5510

  • Domáca pekáreň na prípravu čerstvého chleba
  • S nastaviteľným 13-hodinovým časovačom
  • Funkcia Keep Warm udrží chlieb teplý ešte hodinu po jeho dopečení
  • Možnosť voľby z 2 veľkostí bochníka a 3 stupňov prepečenia kôrky
  • Proces pečenia je plne automatický
  • Concept PC5510 dokáže pripraviť aj cesto na kysnuté koláče, rožky, múčniky, cestoviny či rezance
  • Prehľadný displej LCD
  • Domáca pekáreň Concept disponuje 12 prednastavenými programami
  • Veľmi ľahko sa udržuje
  • Farebné vyhotovenie: čierne

Upečte si krásne chrumkavý a chutný chlebík pohodlne doma

Tiež milujete chrumkavý a čerstvý chlieb? Domáca pekárnička Concept PC5510 vám pomôže upiecť chutný a neodolateľný chlebík pohodlne doma. Dokonca môžete využiť praktický časovač s možnosťou nastavenia až na 13 hodín. Večer nastavíte časovač a ráno po prebudení nájdete v kuchyni upečený chlieb. Prevádzka je plne automatická a veľmi tichá, vďaka čomu vás nebude počas spánku či odpočinku nijako rušiť. Pekáreň je vybavená aj praktickou funkciou KEEP WARM, ktorá dokáže udržať chlieb teplý ešte hodinu po jeho dopečení.

2 veľkosti a 3 stupne prepečenia kôrky

Podľa počtu stravníkov, pre ktorých chlieb pripravujete, si môžete pohodlne zvoliť veľkosť bochníka. Na výber máte 2 veľkosti – 700 alebo 1 000 g. Veľkou výhodou domácej pekárne Concept PC5510 je možnosť výberu z troch stupňov prepečenia kôrky (svetlá, stredná a tmavá), presne podľa toho, aký chlieb máte radi. Domáca pekáreň disponuje celkom 12 prednastavenými programami, ktoré dokonale zjednodušia výrobu pečiva. Concept PC5510 sa tak stane perfektným pomocníkom, ktorý upečie vždy chrumkavý a čerstvý chlieb.

Plne automatický proces pekárne na chlieb Concept PC5510

S pekárňou na chlieb Concept PC5510 je príprava pečiva veľmi jednoduchá. Celý proces pečenia je totiž plne automatický.  Vy do pekárne len vložíte suroviny, vyberiete požadovaný program, stupeň prepečenia kôrky a hmotnosť hotového chleba. O všetko ostatné sa už postará pekáreň. Pomocou špeciálneho hnetacieho háka pekáreň na chlieb Concept PC5510 suroviny hravo spracuje, cesto následne nechá nakysnúť a až potom spustí samotné pečenie. Okrem výroby najrôznejších druhov chleba vám pripraví aj cesto na kysnuté koláče, rožky, múčniky, cestoviny či rezance.

Jednoduchá a rýchla údržba pekárne chleba Concept

Pekáreň chleba Concept PC5510 disponuje vnútornou nádobou, ktorá sa dá vybrať a je vybavená nepriľnavou povrchovou úpravou. Cesto sa v nej teda nepripeká a navyše z nej upečený bochník chleba tiež veľmi jednoducho vyklopíte. Táto nádoba sa aj ľahko čistí a údržba pekárne vám tak zaberie minimum času.

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Čierna

Typ zásuvky

Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko

Vlastnosti

Príkon 550 W
Hmotnosť náplne 1 000 g
Počet hákov 1 ks
Vlastnosti Displej, Priezor vo veku, Nepriľnavý povrch

Funkcie a programy

Funkcie Odložený štart, Udržiavanie teploty, Nastavenie prepečenia kôrky
Počet programov 12

Príslušenstvo

Príslušenstvo Hák/y na miesenie, Odmerka, Háčik, Forma na pečenie
Kód:  CONDP178
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  PC5510
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16