Obnoviť stránku

Diskusia k ZMODO 8-kanálový rekordér NVR + 8x IR IP kamera 720P s PoE 2.Gen

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa ZMODO 8-kanálový rekordér NVR + 8x IR IP kamera 720P s PoE 2.Gen, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu ZMODO 8-kanálový rekordér NVR + 8x IR IP kamera 720P s PoE 2.Gen ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k ZMODO 8-kanálový rekordér NVR + 8x IR IP kamera 720P s PoE 2.Gen vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
ZMODO 8-kanálový rekordér NVR + 8x IR IP kamera 720P s PoE 2.Gen - Kamerový systém
ZMODO 8-kanálový rekordér NVR + 8x IR IP kamera 720P s PoE 2.Gen
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 7 Recenzie 1
dobrý den, lze k této sadě dokoupit více 25m kabelů? případně prosím o řešení, když kamerky budou dále, než těch dodávaných 25m od základny díky moc
Dobrý den, V sobotu jsem si u vás zakoupil kamerový systém ZMODO , chybí tu český návod a přihlašovací údaje do aplikace. Sdělte mi, jak budete situaci řešit. Děkuji Štěpán
balení neuplne ..
dobry, da sa u vas k danemu kam, systemu aj cisto kamera objednat??
sú tam pribalené aj káble? ak nie tak aké? a dokáže prenášať elektrinu aj klasický UTP RJ45 kábel?
Su vhodne aj von?
Dobrý den. Koupil jsem si u Vás tyto kamery. Jde mi o to, že bych potřeboval je vzdáleně sledovat. Na telefonu přes Zsight mi to jde, z domu přes MeShare také, ale dá se nějak podívat vzdáleně na záznam? Děkuji za odpověď.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02