Obnoviť stránku

ZMODO 8-kanálový rekordér NVR + 8x IR IP kamera 720P s PoE 2.Gen

4,0 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

ZMODO 8-kanálový rekordér NVR + 8x IR IP kamera 720P s PoE 2.Gen

Kamerový systém ponúkne rovno osem IP kamier pre starostlivé monitorovanie vnútorných a vonkajších priestorov. DVR rekordér umožňuje pripojenie všetkých kamier a dokonca nemusíte byť ani žiadny IT špecialista, pretože sada je pripravená pre mimoriadne jednoduché a rýchle zapojenie. Dodávaný softvér si hravo poradí vedľa monitorovaniu a záznamu s radom ďalších funkcií vrátane detekcie pohybu alebo sledovania z mobilných zariadení. Set je dodávaný s predinštalovaným pevným diskom s kapacitou 1 TB.

Kľúčové vlastnosti

  • Kompletný set na inštaláciu kamerového systému
  • Ochrana vo dne aj v noci
  • Kamery odolné voči poveternostným vplyvom
  • Kvalita záznamu 720p
  • Niekoľko možností sledovania kamier
  • Detekcia pohybu s upozornením na email
  • multitasking
  • P2P protokol bez nutnosti mať verejnú IP adresu
  • Česká lokalizácia
  • Jednoduchá inštalácia

Prístup k záznamu odkiaľkoľvek

DVR server podporuje protokol P2P, takže inštalácia systému je naozaj jednoduchá a zvládne ju každý používateľ. Nie je potrebné zložité nastavovanie portov na routeri alebo poznať verejnú IP adresu. Používateľ má k dispozícii niekoľko možností sledovania kamier. Tou je použitie mobilnej aplikácie Zsight, ktorá je k dispozícii pre obľúbené operačné systémy Android a iOS. Pre používateľov desktopového systému Windows je pripravený program Zviewer, ktorý sa hodí najmä pri použití v lokálnej sieti. Poslednou možnosťou je cloudová služba Meshare.com, ktorá umožňuje sledovanie kamier na internete z akéhokoľvek počítača.

Obraz s dôrazom na detail

All-in-one systém umožňuje nastaviť všetky kamery v priebehu niekoľkých minút. Rozlíšenie 720p poskytuje obraz s vynikajúcim rozoznaním všetkých detailov. Obraz je oveľa širší a neskreslený, preto sa bez problémov môže použiť aj v komerčných priestoroch. Diódy na kamerách zaisťujú skvelú viditeľnosť až 20 metrov, a to dokonca aj v úplnej tme alebo v zle osvetlených priestoroch. Kamery sú uzavreté v kovovom tele, sú teda odolné proti vode aj zlým poveternostným podmienkam a úplne chránené pred prachom a dažďom.

Univerzálny systém pre viacerých používateľov

Multitasking, ktorý je súčasťou operačného systému kamerového setu, si hravo poradí so zobrazením niekoľkých operácií naraz, a to vrátane záznamu, prehrávania, zálohovanie, prístupu z chytrého telefónu a podobne. V systéme môžete nastaviť rôzne oprávnenia celkovo pre 16 používateľov. Pokoj na duši vám dodá funkcie detekcie pohybu, ktorú je dokonca možné zapnúť pre ľubovoľnú kameru či nastaviť plochu pohybu pre väčšiu presnosť. Pokiaľ dôjde k pohybu v sledovanej oblasti, systém okamžite odosiela snímku s upozornením na používateľom prednastavený email.

Parametre a špecifikácia

Využitie

Rozšíriteľnosť Otvorený systém
Oblasť využitia Zabezpečenie
Kód:  QL500m
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06