Obnoviť stránku

Diskusia k TREGREN T3 Kitchen Garden, biely

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa TREGREN T3 Kitchen Garden, biely, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu TREGREN T3 Kitchen Garden, biely ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k TREGREN T3 Kitchen Garden, biely vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
TREGREN T3 Kitchen Garden, biely - Inteligentný kvetináč
TREGREN T3 Kitchen Garden, biely
Predaj skončil
Poradňa a návody 3 Recenzie 1
Dobrý den, je možné pěstovat Ficus Pumila?
Pisete ze tento produkt se pripojuje pres Wifi ale v aplikaci je mozne se pripojit pouze pres Bluetooth. Muzete to prosim uvest na pravou miru? Take bych uvital navod/manual. Dekuji.
Zdravím, je tento květináč kompatibilní se semeny click and grow? Např: https://www.alza.cz/click-and-grow-chili-pepper-d4995800.htm

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06