Obnoviť stránku

TREGREN T3 Kitchen Garden, biely

3,3 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TREGREN T3 Kitchen Garden, biely

Vaša smart kuchynská záhradka

Inteligentný a štýlový kvetináč TREGREN T3 Kitchen Garden umožní pestovať čerstvé bylinky alebo drobnú zeleninu priamo vo vašej kuchyni bez predchádzajúcich pestovateľských skúseností. Táto plne automatizovaná kuchynská záhradka poskytne rastlinkám perfektné podmienky a umožní až 3× rýchlejší rast. Optimálny pestovateľský program pre rôzne druhy rastlín nastavíte pomocou mobilnej aplikácie Smart Gardener.


Kľúčové vlastnosti smart kvetináča TREGREN T3 – biely

  • Kompaktný dizajn v bielej farbe
  • Kapacita až na 6 rastliniek
  • Špeciálne LED rastové svetlo
  • Samozavlažovací systém
  • Inteligentná mobilná aplikácia Smart Gardener (Android, iOS)
  • Databáza až 40 rastlín
  • Minimálna potreba údržby

Jednoduché riešenie na pestovanie byliniek a zeleniny

V inteligentnom kvetináči TREGREN T3 možno pestovať takmer všetky druhy rastlín, ako sú bylinky, hlávkový šalát, chilli, paradajky, jahody, orchidey atď. Výhodou je veľmi jednoduché zostavenie, nenáročná obsluha a zaručený úspech vďaka pokročilej technológii aktívneho rastu. TREGREN T3 predstavuje čisté a jednoduché riešenie bez použitia hliny.


Mobilná aplikácia Smart Gardener

Inteligentná mobilná aplikácia Smart Gardener (Android, iOS) sa postará o optimálne podmienky pre každý druh rastliny. K dispozícii je databáza 40 rastlín, pre ktoré je vďaka inteligentnému systému vytvorené ideálne prostredie zabezpečujúce ich správny rast a prospievanie. Aplikácia dokáže zvoliť správne nastavenie LED svetla, početnosť zalievania a optimálne doplňovanie živín.


Technológia aktívneho rastu

Pestovanie rastliniek v inteligentnom kvetináči TREGREN T3 je z veľkej časti automatizované a vyžaduje len minimálnu údržbu, ktorá zahŕňa doplňovanie vody s živinami. Vďaka vytvoreniu optimálneho prostredia pre aktívny rast je v porovnaní s bežným pestovaním rastlín v zemine dosiahnutá až 3× vyššia výťažnosť. Vďaka tomu si môžete dopriať čerstvé bylinky alebo zeleninu po celý rok.



Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Biela

Pripojenie

Pripojenie Bluetooth

Konektivita

Podporované OS Android, iOS
Napájanie Do siete
Jazyk aplikácie V angličtine

Využitie

Rozšíriteľnosť Uzatvorený systém
Oblasť využitia Osvetlenie

Rozmery

Výška 44 cm
Šírka 195 cm

Tvar

Tvar kvetináča Hranatý

Vlastnosti

Typ kvetináča Hydroponický
Počet sadeníc 6
Kód:  TREGr01
Produktové číslo:  T3WEU

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01