Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Diskusia k TomTom Start 62 Europe

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa TomTom Start 62 Europe, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu TomTom Start 62 Europe ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k TomTom Start 62 Europe vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
TomTom Start 62 Europe - GPS navigácia
TomTom Start 62 Europe
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 9
Dobrý den, k navigaci jsem si koupil originál přijímač RDS-TMC od tomtomu. Přijímač se v navigaci připojil. Bohužel neviděl zavřené silnice. Jel jsem kolem třech a navigace mě vedla přímo do nich. Kdežto mobilní navigace od seznamu všechny uzavírky viděla a bez problémů objela.proč navigace s přijímačem nevidí uzavírky silnic? Je potřeba do ní něco stáhnout?
Dobrý deň, prosím vás, ako sa dá zadať presný názov adresy, ak v obci neexistuje pomenovanie ulíc? Chcem zadať názov obce a číslo domu, ale nepustí ma to ďalej ak nezadám názov ulice. Ďakujem
Dobrý den je navigace v českém jazyce?
Dobrý den, co si mám představit pod pojmem pokrytí České republiky 58%? Děkuji za odpověď.
Dobrý den, navigace se nechce připojit k pc
Dobrý deň, chcel by som sa spýtať ako je to s doživotnou aktualizáciou máp. Je limitovaná na "životnosť produktu", a po istom čase ( ako sa mi to stalo na MIO SPIRIT 685 - kde doživotná aktualizácia znamenala....5 rokov a potom už aktualizovať nešlo), alebo ide naozaj o doživotnú aktualizáciu? Ďakujem.
Je k dispozici čeština v zařízení?
Dobrý den. Jak se dá spustit (nebo uložit) jízda po nastavení GPS souřadnic. Nemůžu na to přijít a manuál je k ničemu..
Co je to přesně: jaryk rozhraní.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09