Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

TomTom Start 62 Europe

5 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

TomTom Start 62 Europe

Nech sa potrebujete autom dostať kdekoľvek, s GPS navigáciou TomTom Start 62 Europe máte istotu, že sa nestratíte. Navigácia s doživotným prístupom k mapám Európy CE LIFETIME TomTom. Ponúka dotykový 6" displej, 8 GB vnútornú pamäť a slot pre pamäťovú kartu MicroSD. Navigáciu TomTom Europe jednoducho pripevníte držiakom na predné sklo auta, odkiaľ vám bude udeľovať inštrukcie pre istú jazdu do cieľa. Vyhľadávanie cieľov prebieha jednoducho z ponuky Vyhľadať alebo stlačením bodu na mape, a už môžete vyraziť.


Kľúčové vlastnosti TomTom Start 62 Europe

  • Jednoducho použiteľná navigácia
  • 8 GB vnútorná pamäť
  • 6" dotykový displej
  • Slot pre pamäťovú kartu
  • Doživotný prístup k mapám Európy
  • Doživotná aktualizácia máp
  • Jednoduchá montáž
  • Služba Rýchlostné radary na 3 mesiace
GPS navigácia TomTom Start 62 Europe

GPS navigácia TomTom Start 62 Europe

TomTom – stále aktuálna

K navigácii je zaručená doživotná záruka aktualizácie máp za najlepšiu možnú cenu – plne zadarmo. Každý rok môžete stiahnuť najmenej 4 plné aktualizácie. Obnova mapových podkladov Európy v navigačnom zariadení TomTom Europe prebieha cez počítač. Nové mapy obsahujú zmeny v jazdných trasách a rýchlostných limitov.


Dokonalé navádzanie

Navigácia TomTom Start 62 Europe vám jasne ukáže správny jazdný pruh tak, aby ste mohli hladko pokračovať v naplánovanej trase. Vďaka dokonalému navádzaniu jazdnými pruhmi budete vždy včas pripravení na výjazdy a križovatky. Nikdy neprejdete odbočku a nebudete musieť náhle prechádzať z pruhu do pruhu. 

GPS navigácia TomTom Start 62 Europe

Služba Rýchlostné radary

GPS navigácia TomTom Start 62 Europe ponúka službu Rýchlostné radary na 3 mesiace zadarmo od zakúpenia. Pravidelným pripájaním k počítaču môžete počas 3 mesiacov bezplatne sťahovať aktualizované umiestnenie radarov. Navigácia TomTom Start vás upozorní na blížiaci sa radar, či pripomenie požadovaný rýchlostný limit. 


Podrobné pokrytie máp

Albánsko 71 %, Andorra, Belgicko, Bulharsko 75 %, Čierna Hora, Česká republika, Chorvátsko, Dánsko, Estónsko, Fínsko, Francúzsko, Gibraltár, Írsko, Island, Taliansko, Cyprus 58 %, Lichtenštajnsko, Litva, Lotyšsko, Luxembursko, Madeira, Malta, Maďarsko, Moldavsko 43 %, Monako, Holandsko, Nórsko, Nemecko, Poľsko, Portugalsko, Rakúsko, Rumunsko 98 %, Rusko 75 %, San Marino, Slovensko, Slovinsko, Spojené kráľovstvo (vrátane Normanských ostrovov), Srbsko, Turecko 92 %, Ukrajina 45 %, Vatikán, Grécko, Španielsko (vrátane Kanárskych ostrovov), Švédsko, Švajčiarsko

Spojovacie komunikácie/vidiek

Bosna a Hercegovina, Macedónska republika

OBSAH BALENIA
1× navigácia TomTom Start 62 Europe
1× obojstranný držiak do auta
1× USB kábel
1× nabíjačka do auta
Dokumentácia


Parametre a špecifikácia

Rozmery

Šírka 162,5 mm
Výška 104,8 mm
Hĺbka 23,8 mm

Hmotnosť

Hmotnosť 280 g

Druh navigácie

Určenie Auto

Vlastnosti

Uhlopriečka 6 " (15,24 cm)
Maximálne rozlíšenie 800 × 480 px
Vnútorná pamäť 8 GB

Funkcie

Výbava Dotykový displej
Funkcie Mapy ČR + Európa, Radenie do jazdných pruhov, Databáza radarov, Doživotná aktualizácia máp
Spôsob aktualizácie máp Cez počítač

Mapy

Mapy Andorra, Belgicko, Bulharsko, Čierna Hora, Česko, Dánsko, Estónsko, Fínsko , Francúzsko, Gibraltar, Chorvátsko, Írsko, Island, Taliansko, Kanárske ostrovy, Cyprus, Lichtenštajnsko, Litva, Lotyšsko, Luxembursko, Maďarsko, Madeira, Malta, Monako, Nemecko, Holandsko, Nórsko, Poľsko, Portugalsko, Rakúsko, Rumunsko, Rusko , Grécko, San Marino, Slovensko, Slovinsko, Spojené kráľovstvo, Srbsko, Španielsko, Švédsko, Švajčiarsko, Turecko , Ukrajina, Vatikánsky mestský štát

Lokalizácia

Jazyk hlásenia Angličtina
Jazyk rozhrania Angličtina
Kód:  PP585v4
Produktové číslo:  1AA6.002.00
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07