Obnoviť stránku

Diskusia k MIDEA MFD60S300S.1-CZ

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa MIDEA MFD60S300S.1-CZ, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu MIDEA MFD60S300S.1-CZ ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k MIDEA MFD60S300S.1-CZ vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
MIDEA MFD60S300S.1-CZ - Umývačka riadu
MIDEA MFD60S300S.1-CZ
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 4 Recenzie 8
Prosím info, zda je dno myčky kovové nebo plastové
Dobrý den, prosíme o radu s touto myčkou. Po spuštění (např na program 58 minut) myje cca 20 minut a poté vyhodí chybovou hlášku E1 (nízký tlak vody) a nevypustí vodu ze zařízení. Tlak vody je standardní, navíc myčka chybu hlásí až po delším čase, kdy je voda už do myčky napuštěna a zdá se, že problém je opravdu v odčerpání vody. U myčky je aquastop hadice, kterou jsme dali do svislé polohy, ale to nepomohlo.
Dobrý den chtěla bych se zeptat kde se vyrabi myčky Midea dekuji za odpověď Renata
Dobrý den, je možná demontáž horního krytu u toho typu myčky? a jaká u toho vznikne celková výška myčky pro instalaci pod pracovní desku? Děkuji

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02