Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

MIDEA MFD60S300S.1-CZ

4,3 11 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

MIDEA MFD60S300S.1-CZ

MIDEA MFD60S300S.1-PC

VOĽNE STOJACIA UMÝVAČKA RIADU

Umývačka riadu MIDEA MFD60S300S.1-PC je spoľahlivá, energeticky účinná, tichá, dobre vybavená a ohromí vás dokonalými výsledkami čistenia. Táto umývačka riadu pojme celkovo 10 súprav riadu a má mnoho inteligentných funkcií, ktoré zabezpečujú praktickú obsluhu a aby aj ten najšpinavší riad bol dokonale umytý. Výbava umývačky riadu MIDEA MFD60S300S.1-PC okrem iného zahŕňa, napríklad špeciálny systém vírivého ostrekovania Vortex, automatické otváranie dvierok, nastaviteľný horný kôš alebo priehradku na príbory, detskú poistku a mnoho ďalších funkcií. 

Umývačka MIDEA MFD60S300S.1-CZ
Umývačka MIDEA MFD60S300S.1-CZ

NASTAVITEĽNÝ HORNÝ KÔŠ

Umývačka MIDEA MFD60S300S.1-CZ

KÔŠ NA PRÍBORY

Umývačka MIDEA MFD60S300S.1-CZ

AUTO OPEN

Umývačka MIDEA MFD60S300S.1-CZ

VORTEXOVÉ ČISTENIE

Inovatívna metóda umývania – Vortex Wash

Umývačka riadu MIDEA MFD60S300S.1-PC si poradí aj s veľmi znečisteným riadom ako sú mastné a pripečené hrnce. V spodnej časti sa nachádza špeciálna vortexová dýza, ktorá vytvára vírivý a zároveň veľmi intenzívny prúd vody. Ten následne odstraňuje aj tie najodolnejšie zvyšky nečistôt. Ďalšou výhodou vortexového umývania je, že v hornom koši môžete mať napríklad poháre na víno bez toho, aby ste sa o ne museli báť počas tejto intenzívnej činnosti. Systém Vortex Wash je presný pri odstraňovaní nečistôt, ale zároveň šetrný k riadu.

Umývačka MIDEA MFD60S300S.1-CZ
Umývačka MIDEA MFD60S300S.1-CZ

Funkcia Auto Open

Umývačka MIDEA MFD60S300S.1-PC disponuje funkciou automatického otvárania dverí po skončení umývacieho procesu. Po skončení práce spotrebič MIDEA automaticky otvorí dvierka, vďaka čomu sa môže vlhký vzduch dostať von. Na druhej strane sa do umývačky MIDEA MFD60S300S.1-PC dostáva čerstvý vzduch, ktorý pomáha úplne vysušiť riad. Rodiny s deťmi určite ocenia praktickú detskú poistku. 

Priehradka na príbory a nastaviteľný horný kôš

Pohodlné ukladanie riadu do umývačky MIDEA MFD60S300S.1-PC uľahčuje špeciálna priehradka Infinity na príbory a ďalšie kuchynské náčinie. Pri umývaní väčšieho riadu určite oceníte aj nastaviteľný horný kôš, ktorý môžete polohovať už aj s naukladaným riadom. Zónové umývanie len v dolnom alebo hornom koši ušetrí ďalšie náklady, táto funkcia sa totiž ľahko aktivuje tlačidlom na ovládacom paneli voľne stojacej umývačky riadu MIDEA MFD60S300S.1-PC.

Umývačka MIDEA MFD60S300S.1-CZ
Umývačka MIDEA MFD60S300S.1-CZ

Umývačka riadu MIDEA MFD60S300S.1-PC má intuitívne ovládanie

Vhod vám príde tiež funkcia Turbo speed+, ktorá je užitočná na skrátenie času programu pre menej znečistený riad. V prípade viac znečisteného riadu si môžete vybrať intenzívnejšie umývanie Power Wash. Umývačka riadu MIDEA MFD60S300S.1-PC je vybavená ovládacím panelom s informačným displejom, ktorý je prehľadný a intuitívny, takže môžete ľahko nastaviť požadovaný program a ďalšie funkcie. Svetelná indikácia vás upozorní na nedostatok soli alebo oplachovacieho prostriedku v umývačke riadu MIDEA MFD60S300S.1-PC.

MIDEA MFD60S300S.1-PC ponúka na výber 9 programov

Umývačka riadu MIDEA MFD60S300S.1-PC ponúka celkovo 9 programov, vrátane automatických programov – podľa miery znečistenia riadu prispôsobí množstvo vody aj energie. Tieto programy sú veľmi úsporné a ešte viac šetria rodinný rozpočet. Ekonomický alebo štandardný hodinový program či program na umývanie skleneného riadu určite prídu vhod. Umývačka MIDEA MFD60S300S.1-PC je vybavená aj hygienickým programom, ktorý vďaka teplote umývania 70 °C zlikviduje až 99,99 % baktérií. Bez problémov tak umyjete málo alebo veľmi znečistený riad. Samozrejmosťou je funkcia odloženého štartu v rozmedzí 1 až 24 hodín.

Umývačka MIDEA MFD60S300S.1-CZ

Kľúčové vlastnosti umývačky riadu MIDEA MFD60S300S.1-PC

  • Pre 10 súprav riadu
  • Zásuvka na príbory Infinity
  • 9 programov
  • Ovládací panel s displejom
  • Nastaviteľný horný kôš
  • Funkcia Turbo Speed+
  • Odložený štart až o 24 hodín
  • Odnímateľná horná doska
  • Antibakteriálny filter
  • Vírivý postrekovací systém Vortex
  • Automatické otváranie dverí
  • Úsporný a tichý bezkefový motor

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba Antikoro, Sivá

Energetické parametre umývačky

Energetická trieda C
Kapacita súprav riadu 15 ×
Doba trvania (program ECO) 3,3 h (198 min)
Spotreba vody na cyklus (program ECO) 9,8 l
Emisie hluku šíreného vzduchom B

Typ umývačky

Typ umývačky Štandardná
Umiestnenie umývačky Voľne stojaca
Riešenie umývačky S čelným ovládacím panelom

Funkcie umývačky

Funkcie umývania Odložený štart
Bezpečnostné funkcie umývačky Detská poistka, AquaStop
Všeobecné funkcie umývačky Automatické otváranie dverí

Vlastnosti

Uloženie príborov Zásuvka
Vlastnosti Odnímateľný vrchný kryt, Nastaviteľné koše
Kód:  MIDMY003
Produktové číslo:  MFD60S300S.1-CZ
Odkazy: Informačný list Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02