Obnoviť stránku

Diskusia k Kensington VeriMark™ Guard pre Windows, MacOS a ChromeOS, USB-A

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Kensington VeriMark™ Guard pre Windows, MacOS a ChromeOS, USB-A, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Kensington VeriMark™ Guard pre Windows, MacOS a ChromeOS, USB-A ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Kensington VeriMark™ Guard pre Windows, MacOS a ChromeOS, USB-A vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Kensington VeriMark™ Guard pre Windows, MacOS a ChromeOS, USB-A - Čítačka
Kensington VeriMark™ Guard pre Windows, MacOS a ChromeOS, USB-A
Predaj skončil
Poradňa a návody 5
Ste fakt super. V popise mate napisane "včetně biometrických přihlašovacích údajů pro systém Windows Hello" - no Guard variant s windows hello nefunguje. Takze dakujem Vam velmi pekne za mrhanie mojim casom, zase Vam musim nieco vratit osobne na pobocke. Ref: Odkaz do neznáma
Ahoj. Potreboval jsem vyresit prihlasovani otiskem prstu do Win10. Tento produkt vsak hlasi, ze neni kompatibilni s funkci windows Otisk Prstu. Ma nekdo nejakou zkusenost, co s tim? Dekuji Lee.
I přes stížnosti 2 zákazníků, jak jsem si teď všiml, píšete v popisu pořád "Poskytuje škálovatelný přístup mimo počítače k počítači a platformám Windows včetně biometrických přihlašovacích údajů pro systém Windows Hello." Je možná výměna za jinou čtečku, která opravdu podporuje Windows Hello?
V nadpisu je nesprávně uvedeno, že dongle podporuje MacOS, což není pravda, výrobce to jasně deklaruje "Answer: No, currently we only support Windows 10, 8.1 and 7.". Stěžuje si tu X lidí, přesto to neopravíte, trváte na svém.
Píšete, že podporuje mac os a výrobce píše, že mac os není podporováno. Je mi čtečka otisku na nic. Vyhozené peníze oknem.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06