Obnoviť stránku

Kensington VeriMark™ Guard pre Windows, MacOS a ChromeOS, USB-A

Kensington VeriMark™ Guard pre Windows, MacOS a ChromeOS, USB-A

Vďaka kombinácii vynikajúceho biometrického výkonu s možnosťou niekoľko úrovňového overovania poskytuje zariadenie VeriMark Guard univerzálnu bezpečnostnú autentizáciu, ktorá chráni dáta pred počítačovými zlodejmi. S algoritmom odtlačkov prstov, ktorý prekračuje snímače, a certifikáciami FIDO2 a FIDO U2F, kľúč ľahko prekonáva konkurenciu. V ponuke má VeriMark bezheslovú, dvojitú, viacúrovňovú a Tap-and-Go ochranu s podporou až 10 odtlačkov prstov.

Kľúčové vlastnosti čítačky Kensington VeriMark Guard

  • Pokročilá technológia odtlačkov prstov
  • Certifikát FIDO U2F zabezpečuje bezproblémovú interoperabilitu
  • Správca hesiel VeriMark na vytváranie sofistikovaných prihlasovacích údajov
  • Šifrovanie/dešifrovanie súborov
  • Kompaktný dizajn
  • Vhodné pre Windows 10 a prehliadače Chrome, Edge, Firefox a Safari

Univerzálna integrácia

Poskytuje škálovateľný prístup k počítačom a platformám Windows mimo pracoviska vrátane biometrických prihlasovacích údajov pre systém Windows Hello. Pokročilé zabezpečenie je jednoduché, takže môžete chrániť pred neoprávneným prístupom k sieti na ohrozených zariadeniach a zároveň znížiť počet podvodov a pokusov o krádež identity.

Certifikácia FIDO U2F

Zlepšenie vašich skúseností vo svete dvojfaktorového overovania – Fast Identity Online (FIDO) univerzálne overovanie (UID) (FIDO) zabezpečuje bezproblémovú interoperabilitu a spĺňa požiadavky na bezpečnostné kľúčové prihlasovanie pre poskytovateľov cloudových služieb a softvéru, ako sú Google, Dropbox, GitHub A Facebook.

Správca hesiel VeriMark

Poskytuje jednoduché a bezpečné riešenie správy hesiel, ktoré umožňuje, aby váš overený odtlačok prsta automaticky vyplnil používateľské mená a heslá pre vaše webové lokality, prihlasovacie údaje a šifrovanie/dešifrovanie súborov. Teraz môžete vytvárať sofistikované prihlasovacie údaje pre všetko vo vašom digitálnom svete a zaregistrovať vaše odtlačky prsta na čítačke Kensington VeriMark Guard.

Čítačka Kensington VeriMark Guard v kompaktnom dizajne

Malý a ľahko použiteľný gombík na odtlačky prstov VeriMark sa ľahko pripevní na štandardný krúžok na kľúče, aby sa dal pohodlne prenášať. Zariadenie stačí pripojiť k štandardnému portu USB.


Poznámka: Kensington VeriMark Guard funguje v prostredí Windows, MacOS aj Chrome OS, nemožno ho však použiť na prihlásenie do týchto systémov.

Parametre a špecifikácia

Pripojenie

Konektor USB-A

Farba

Farba Čierna
Kód:  NX900f2
Produktové číslo:  K64708WW

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18