Obnoviť stránku

Diskusia k Defender Freemotion HN-B615

Na tejto stránke nájdete otázky týkajúce sa Defender Freemotion HN-B615, na ktoré sa pýtajú zákazníci najčastejšie (často nazývané ako FAQ). Pokiaľ teda kúpu produktu Defender Freemotion HN-B615 ešte len zvažujete, môžete si prečítať nižšie uvedené diskusie alebo pridať do diskusného fóra k Defender Freemotion HN-B615 vašu vlastnú otázku. Na otázky odpovedajú naši vyškolení špecialisti.
Defender Freemotion HN-B615 - Bezdrôtové slúchadlá
Defender Freemotion HN-B615
Predaj skončil
Príslušenstvo Poradňa a návody 12 Recenzie 8
jsou kompatibilní pouze s iPhone (viz hodnocení), nebo s jakýmkoli telefonem s BT? díky
Dobrý den, tak mají mikrofon, nebo ne? :-) Popis se liší od parametrů, nebo jsem to nepochopil :-D A nějaká zkušenost, reference?
Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli jsou tato sluchátka voděodolná. Předem děkuji za odpověď OV
Dobrý den, zboží je momentálně nedostupné, kdy bude obnovena dostupnost? Děkuji za odpověď
Dobrý deň, slúchatka som kúpil úplne nové, dal som ich na nabíjačku, svietilo červené svetlo, červené svetlo prestalo svietiť tak som ich vytiahol z nabíjačky, skúsil som ich zapnúť ale nejde to, keď som ich skúsil dať zase na nabíjačku taká nezasvietila už ani červená dióda. Čo mám robiť?
Dobry den, Jdou sparovat s iosem?
Dobry den, chci se zeptat jestli kdyz to ma ovladani na obou stranach sluchatek tak jestli prava strana ovlada pravou stranou a naopak nebo jestli to je ovladani pro obe?
jak dlouho se sluchátka nabíjí. mají indikaci -plně nabito?
ked dam vyhladavat na bluetooth tak bluetooth nenajde ziadne zariadenie
Zdravím. Baterie je vyměnitelná? Díky.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13